Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS sınavı başvurusu sırasında verilen sağlık raporunun ÖSYM'ye gönderilmemesi

Konular
23
Reaksiyonlar
8
Merhaba Arkadaşlar,

YGS 2012 sınavı için bizzat okuldan başvuru yapmamız doğrultusunda özürlü sağlık kurulu raporumuzu başvuru esnasında yetkiliye verdik.Fakat bugün itibari ile aday giriş kısmına baktığımda bu raporun ibraz edilmediği ve yeniden göndermem gerektiği söyleniyor..Bundan sonra ne yapmam gerekiyor..Örnek dilekçe klavuzda mevcut onun aynısın çıktısını alıp doldurup ÖSYM'ye göndermem yeterlimidir ????

Arkadaşım Merhaba Bende Başvuru Yaparken Özürlü Sağlık Raporumu da Verdim ve Aynı Şekilde Senin de Yazdığın Gibi Benim Ekranım da da
Ulaştırmam Gerektiği Yazıyor Bende Merak Ediyorum Ne Yapmam Lazım Lütfen Daha Önce Başvuru Yapmış Bilen Biri Tecrübesini Bize de Aktarsın
Rica Ediyorum Ne Yapmam Gerektiğini Hiç Bilmiyorum...

engelli_007;

Arkadaşlar bilgisi olan bizi bilgilendirirse seviniriz..

@engelli_007 Ben birazdan kayıt olduğum okula gidip soracağım.Bilgi alırsam buradanda bilgilendiririm

Okula gittim kontrol ettiler sistemden ve ösym'de yetkili birisini aradılar.Daha raporlu adayların ayrılmadığını ve raporlu adayların sınav yerinin ayrı belirleneceğini söylediler.Bu ayın sonuna kadar beklememiz gerektiği ve aday bilgi ekranında o kırmızı yazı gitmezse tekrar okula gelip bu durumu söylememi ilettiler bana..Bir müddet daha bekleyeceğiz anlaşılan..

Bu sabah ösym'yi dayanamayıp aradım.Okuldan gönderilen belgelerde karışıklık olabileceği ve her ihtimale karşı yeniden raporu bir dilekçe ile ösym başkanlığına göndermem gerektiğini söylediler..Ayrıca 28 mart tarihine kadar göndermemiz gerekiyormuş..

Üst Alt