Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS sınavım geçersiz sayıldı. Üniversiteyi açıktan okumak için ne yapmalıyım?

ismailozkan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sağ kolumdan dirsekten engelim var18 yaşındayım ygs ye girdim sınavım geçersiz sayıldı ama barajı geçtim artık bi önemi yok bu seneki ekpssye de ygs yüzünden giremedm üniversiteyide açıktan okumak istiyorum ne yapmak gerek bilgi verirmisiniz lütfnn

sınavın neden geçersiz sayıldı merak edıyorum ?

Aynen neden geçersiz sayıldı ve aynı zamanda barajı geçiyorsun.?

öncelikle cevab versiğiniz için tesekkürler
ya şimdi ilk başta polis arama yapıyodu ya o zaman cüzdanı unutmuş almayı bnde sınıfa girdim zaten engelli sınıfıydı 5 6 kişi falan vardı bi kız dolaşıyodu o sırada cüzdan rahatsız ettı beni bnde çıkardım masanın üztune koydum sonra o kız aldı bn oraya koyuyorum alırsın dedi bnde tamam dedım sonra o gıtmş orda sınavı geçersiz saymmış tutanak tutmuş lan madem öyle bişi olucak neden başta sölemedın cüzdanı aldığında bnde 2.5 saatlık sınavva grdm boşuna işte böle oldu arkadaşlar :(

Son düzenleme:
İnan hiç birşey anlamadım kız kim .?Niye cüzdanını verdin.?Olay sınava girişte mi oldu.?:confused:

kız dediği benim anladığım kadarıyla sınav görevlisi işgüzarlık yapıp tutanak yazmış sınav esnasında bukadar basit olmamalı

ferhat bey cuzdanı arac gereç yasak ya sınavda onun için evet sınava baslyacagım zaman oldu aynen öle mustafa kardeş kız gözlemciydi galiba elınde kağıt kalem vardı bide engelliyiz ya yaptıkları işe bi bakarmsn ya olurmu ya bu mu engelli önceliği ya zaten g.hafta h ehliyeti için rapor alıcaktım heyete grdım adı heyet yanı adam baktı çıkabılırsn dedı sadece bu sonra dunde gttım rapor alıcaktım olumsuz çıktı dedıler ya böle sanssızlık olamaz bi ınsan yya :( :( :( :'(

ferhat bey osym kodlama kagıdını koyduya sonuç sitesıne bnde ablamla dogru yanlış hesaplama yaptım puan 185 çıktı öle hesapladık yanı normalde puan yazmıyo

bilgilerde bir hata işlediysen yada kopya gibi hallerin tespit edindi ise sınavın geçersiz sayılmış olabilir. ama kanunen senin neden geçersiz olduğunu öğrenme hakka sahipsin öğren ki ona göre itiraz et. EKPSS ye ygs ye girsende girmesende girebilirsin. şayet kazanamaz yada bu tip durumlarda EKPSS seni değerlendiriyor. kazansaydın EKPSS seni değerlendirmezdi. dolayısı ise geçmiş olsun diyorum. itiraz etme hakkın var sebebini öğren o sebebi kusurda bulunmadıysan itiraz et.

tesekkurler sedat kardeş
hayır işlemedm kardeş itiraz da ettım 10 gnde bekledm ıtraz cwvabı gelmesını geldi işte arac gerec kullanma falan fılan diyodu bu yanı
sonra işte ben bi yararı olmaz dıye gırmedım EKPSSye ondan
EKPSS bni hangı yonden değerlendirir acaba
tesekkür ederm geçirenler sagolsun artık :(

ÖSYM EKPSS açıklamasında en başa okuyan engellilerin yada okuycak engellilerin neler yapması gerektiğini açıklamıştır. olda sağlık olsun. sağdan soldan arkadan öncen silgi kalem v.s isteddiysen geçersiz sayarlar. istemediysen bir daha itiraz et böyle bişi olmadığını tespit araştırmasını yapılmasını iste.

hiç birşey sölemedıler bende hiç bir şey yapmadım zaten onlar kalem silgi vs verdıler bnde zaten kopya falan sevmem yanı o kadar çalıştım sınava işte cuzdandan oldu

Üst Alt