Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS'de Din Kültürü soruları..?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben açık öğretim lisesinde ortak ders olarak din kültürü ve ahlak bilgisi dersi aldım bu yüzden de ygs başvurusuna din dersi aldım yazdım ve giriş belgemde din sorularını yanıtlayacak yazıyor ama içimde hala küçük bir endişe var doğrumu yaptım diye çünkü puan hesaplanırken e okuldan bilgileri alacaklarmış yanlış yaptıysam yanıtladığım sorular yanacak klavuz açılımıyor osym den de güven verici bi bilgi alamadım bilen varsa lütfen paylaşsın

dün dündür bugün bugündür yaygın inancın tersine lorem ipsum rastgele sözcüklerden oluşmaz kökleri mö 45 tarihinden bu yana klasik latin edebiyatına kadar uzanan 2000 yıllık bir geçmişi vardır virginiadaki hampden-sydney collegedan latince profesörü richard mcclintock bir lorem ipsum pasajında geçen ve anlaşılması en güç sözcüklerden biri olan consectetur sözcüğünün klasik edebiyattaki örneklerini incelediğinde kesin bir kaynağa ulaşmıştır lorm ipsum çiçero tarafından mö 45 tarihinde kaleme alınan de finibus bonorum et malorum (İyi ve kötünün uç sınırları) eserinin 11032 ve 11033 sayılı bölümlerinden gelmektedir bu kitap ahlak kuramı üzerine bir tezdir ve rönesans döneminde çok popüler olmuştur lorem ipsum pasajının ilk satırı olan lorem ipsum dolor sit amet 11032 sayılı bölümdeki bir satırdan gelmektedir

Aynı şeyleri geçen sene yaşadım, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularını yanıtladım ve sorun yaşamadım.

Christian neden bahsediyorsun arkadaşım :)
ka_rakartal Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi aldıysanız sorun yok..
Siz de o dersi görmüşsünüz zaten.
Sınavda o soruları da yanıtlayacaksınız.

Başarılar

Bana da başarı dileyin :eek:

Plumeria yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir lorem ipsum kullanmanın amacı sürekli buraya metin gelecek buraya metin gelecek yazmaya kıyasla daha dengeli bir harf dağılımı sağlayarak okunurluğu artırmasıdır şu anda birçok masaüstü yayıncılık paketi ve web sayfa düzenleyicisi varsayılan mıgır metinler olarak lorem ipsum kullanmaktadır ayrıca arama motorlarında lorem ipsum anahtar sözcükleri ile arama yapıldığında henüz tasarım aşamasında olan çok sayıda site listelenir yıllar içinde bazen kazara bazen bilinçli olarak (örneğin mizah katılarak) çeşitli sürümleri geliştirilmiştir , basarilar

@Plumeria

iyi dileklerin için teşekkür ederim sende ygs ye gireceksin herhalde başarılar dilerim düz lisede sosyal bilimler bölümündeykende din dersi gördüğüm için yanıtlaya bilirim öyle mi? peki kılavzda 40.soruya kadar yaıtlayabilir yazıyor benim dumum için ama denemelerde 28 ile 35 arasındaki sorular felsefe sorularına benziyor hem 41 ile45 arası yanıtlamasın yazıyor ama ÖSYM yi aradığımda bütün din kültürü başlıklı soruları yanıtla diyor kafam karıştı sen nasıl ypıyorsu

@KKELEBEKK

düz lisede sosyal bilimler bölümündeykende din dersi gördüğüm için yanıtlaya bilirim öyle mi? peki kılavzda 40.soruya kadar yaıtlayabilir yazıyor benim dumum için ama denemelerde 28 ile 35 arasındaki sorular felsefe sorularına benziyor hem 41 ile45 arası yanıtlamasın yazıyor ama ÖSYM yi aradığımda bütün din kültürü başlıklı soruları yanıtla diyor kafam karıştı sen nasıl yaptın

ka_rakartal
Şimdi panik yapmanıza gerek yok, soru kitapçığında zaten din kültürü sorularını yanıtlayacak olanlar diye yazıyor o sorulara geldiğiniz zaman.
Felsefe soruları ile Din Kültürü sorularını ayıran açıklamalar var.

denemelerde de açıklamalar var ama biraz kafa karıştırıyor

Bunu da atlattık bakalım nasıl sonuçlanacak :)

Üst Alt