Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS'de gizli şifreler - cevaplar!?

Sirine

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
1.20110402035833.jpeg

Böylesine bir dahice şifreyi çözenibilip uygulayan rahatlıkla istediği dala girer...
Kime nasıl güveneceğiz...Çalışıp emek sarfeden enayi mi?
Neden böle bir şifreye gerek görüldü.???Her sene bu tip sorunlarla karşılaşacağına çocuklar hiç sınav olmasın daha iyi...Sıkı denetim var sıkı bir sınav yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Bu şifreler daha bir başlangıç esas sorun sınavlara girdikçe ortaya çıkacak bu ilk sınavda şifrenin ilmini alan çocuklar böle bir şaşırtma içine girip şanslarını deneyecek sonuç =0
Yani bizim sınav sistemlerimiz hep sorunlu hem hayal kırıklığı...
Olan çalışıp emek sarfedenlere oluyor...

Şifre ne onu tam anlıyamadım ?Örnek veririmisin Şirine

olur mu böyle saçmalık aralarında ikişer fark var die şifrelimi oluyor

Şifre ne onu tam anlıyamadım ?Örnek veririmisin Şirine

şıklardaki sayılar küçükten büyüğe doğru sıralanınca değişmeyen şık doğru cevap çıkıyor...!!!
örneğin... A)6 B)2 C)10 D)8 E)4 =

A)2 B)4 C)6 [FONT=Comic Sans MS]D)8[/FONT] E)10 D ŞIKKI DOĞRU CEVAP OLUYO..

Ösym açıklama yapacakmış.Bir sonuç elde edilemeyecek ama merakla açıklamalarını bekliyorum.
Ülkede rezillik,kokuşmuşluk,ahlaksızlık diz boyu.
Önce KPSS şimdi de YGS.
Sırada da sanırım Haziran'daki seçimler var. :(

ÖSYM kitap yazsın bence DA VİNCİ şifresi gibi kitabın adı da YGS ŞİFRESİ olsun :) Yani işi böyle trajikomik bir hale getirdiler ya pes diyorum.Bir değil bin açıklama yapsalar ne değişecek?

Herşeyde bir oyun herşeyde bir hile. Hiç iyi günlere kalmadık.

ÖSYM saçmalamış açıklamasında, neymiş efendim?Sınavda kullanılan kitaplar internette yayınlanacakmış, ama ne zaman?O kitabı tarayıcıdan geçirip pdf formatına aktarmak sonrada internete koymak 30 dakikanızı bile almaz ama siz 2 saat laga luga diye kuru kuru açıklama yapmayı tercih ediyorsunuz!

O kadar çocuğumuzun çalışmasına emeğine yazık,her sene bir sorun çıkıyor,neden bu işi adam gibi yapmıyorlar,bir çok öğrenci mağdur oldu,yazıklar olsun bu hileyi yapanlara...

Üst Alt