Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS'den aldığım puanlarla LYS'ye girebilir miyim?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
bu sene ygs ye gırdım nasıpse bır unuversıte okumak ıstıyorum lakın hesaplamama göre ygs sonucum bu ...bu sonuça göre lys ye gırebılırmıyım.yada bırı kaç aldın ygs den dese ne dıycem kaç tane rakam var anlamadım bır şey anlayan varsa yardım edebılırmı acaba...? YGS Türkçe: 13.75 net
YGS Sosyal Bilimler: 11 net
YGS Temel Matematik: 0.5 net
YGS Fen Bilimleri: 0.5 net
YGS1 Puanı: 140.852
YGS2 Puanı: 140.438
YGS3 Puanı: 189.747
YGS4 Puanı: 187.348
YGS5 Puanı: 175.236
YGS6 Puanı: 158.421

bu konuda bişgisi olan yokmu ...ygs den ben şimdı kaç puan almış oluyorum...bu ınternettekı ygs hesaplama robotunda bu çıktı kaç tane rakam çıkıyor hangısı benım ygs puanım şimdı...

pasini bunların hepsi senin ygs puanın en yüksek aldığını söylersin soran olursa :) yani ygs 3 den 189 puan almışsın ygs3 bildiğim sözel oluyordu. LYS sınavına girebilirsin biraz çalış iyi bir puan almaya bak LYS den

ahmet kardeşim .bır baraj koymuş ösym mesela 160 barajı aşanlar lys ye gırer demiş...ben şimdı kaç almışım anlamadım...altı tane puanmı var benım net puanım kaç buna göre

ösym 180 baraj koymuş 6 daldan birisinden 180 alırsan eğer lys ye girebilirsin demiş sende ygs 3 den yani türkçe coğrafya dan 189 almışsın o yüzden lys ye girebilirsin soran olursa puanın ygs3 den 189 diyeceksin net puanın 189 yani

teşekkür ederım kardeşişm sağolasın...

teşekkür ederım.daha fazla almaya çalışcaz inşallah...

bu puanla lys ye gırmeden ıkı yıllık yada dört yıllık dışardan ünüversite okuyabılırmıyım...

YGS3 Puanı: 170
YGS4 Puanı: 170
YGS5 Puanı: 170

bende 2 yıllık adalet okumak istiyorum bundan sonra ne yapmam gerekiyor?
kayıtlar ne zaman başlayacak AÖF direk kayıt yapabilir miyim?

Tercih zamanı AÖF bölümlerinden seçim yaparak tercih yapıyorsunuz. Gelen tercih sonucuna göre de kayıt yapıyorsunuz daha sonra. Yani herkes nasıl tercih yapıyorsa siz de öyle tercih yapıyorsunuz.

200 almışım ygs den bu puanla sözel bölüm ne okumalıyım acaba ...ıkı yıllık.

hayırlı olsun ahmet kılıç

teşekkürler insanoğlu insan...

200 iyi almışsın sosyal hizmet veya adalet yazabilirsin . Bana niye hayırlı olsun girmedim sınava :)

olsun senınde hakkından hayırlı olsun ..mebde hızmetlıyım adalet okusam bunun bana faydası ne olur arkadaşlar.

adalet okursan cezaevlerine geçebilirsin hukuka geçebilirsin daha biçok yararı olur

mebde hızmetlılıkten nasıl kurtulurum onun derdındeyım ılk olarak...bır meslek sahıbı olsak belkı bır dılekçeyle engellılerın kendı mesleklerıne göre görevlendırılmesı gerekıyormuş .yasasını öne surerek belkı kurtuluruz bu işten...

sınava gırmeden unuversıte bıtırsek bır şey oılmuyor sanırım...adalet dışında sözel ıkı yıllık ne okuyabılırım .

teşekkürler hocam, benim puanıma göre hangi bölümler olur?

ARKADAŞLAR BU PUANLARLA 2 YILLIK UNİVERSİTE OKUYA BİLİRMİYİM BLGİSİ OLAN CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM

Puanları ve Başarı SıralarıYGS-1YGS-2YGS-3YGS-4YGS-5YGS-6
Puanı153,29241151,35382163,98343166,76103160,64357155,62403
Başarı Sırası146232214840261742988164771717224831682391

Üst Alt