Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS'den YGS 3 Puanı ile 178 puan aldım. AÖF Adalet okuyabilir miyim?

royall

Yasaklı Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
YGS den YGS 3 Puanı ile 178 puan aldım ön lisans yani iki yıllık açıköğretime girebilirmiyim acaba ? Açıköğretim Önlisans Adalete girmek istiyorum girebilirmiyim bilgisi olan varmı yoksa barajı mı aşmam gerekiyordu?

Adalet Bölümü için taban puanına bakılıyor.
bu puanda 200'lerin üzerinde, ama diğer bölümleri tercih edebilirsiniz 140 barajını geçtiğiniz için...

çok tşk edcerim yani açıköğretim 4 yıllık sosyoloji yazabilirim öyle değilmi ?

Evet yazabilirsiniz ama kontenjan sınırlamasıda var Sosyoloji'de.

YGS3-228 YGS4-232. Aldım örgün ögretim ölnlisans Adalet, Halkla İlişkiler, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Sosyal Hizmetler gibi bölümler gelir mi tercih yapsam örgün öğretim olarak

178 puanla bana önerebileceğiniz bölümler var mı sayısal dersleri olmayan matematik fizik kimya biyoloji dersleri olmayan ? yardımcı olursanız sevinirim

onlara nasıl bakılır hiç bilmiyorum tercihimi bilen biriyleyapsam daha sağlıklı olacak sanırım.

Bende kendim için yapacağım, tam bilgi sahibi olduğumda özelden ulaşırım size. yardımcı olmaya çalışırım. ayrıca engellilere ek puanda verileceği için 20-30 puana kadar fazlasıda tercih edilebilir tahmini olarak söylüyorum. ÖSYM'de tercih zamanı duyuru yapılır heralde bekleyelim bakalım.

Bi sorum olucak. Ben aöl yeni bitirdim 30 puanda diploma notumdan geliyor. Ygs'ye kayıt yaptırırken sınav sonuçları açıklanmamıştı okuyor görünüyordum diploma notum yinede eklenir mi yada zaten eeklendi mi bu aldığım puana. Ekpss'ye kayıt yaptırırken mezun olmuştum OSYM aday işlemlerinde eğitim durumum mezun yazıyor. bunu yinede osym'ye bildirmeli miyim?

Ortaöğretim (Lise)
Mezun - 06.01.2014
Okul Numarası: - AÇIKÖĞRETİM LİSESİ
20024 - LİSE PROGRAMI
9008 - ALAN AYRIMI OLMAYANLAR
KPSS Y. E. Program : 9009 - DİĞER

Peki ya Felsefe Bölümünden kontenjan sınırlaması var mı ?

Öğrencilerim arasında adalet okuyanlar var ( AÖF ) 140 barajını geçmiş olmak yeterlidir diye biliyorum.

Ben ygs 1 2 3 4 170 170 180 195 aldim lys 1 ve 2 ye slkl calisip mf4 den 250 alabilirsem ahmet yesevi universitesi uzaktan egitim ile bolgisayar muhendisligi istiyorum sizce bu kdr dusuk not alan biri icin mfden 250 yapmak cok zorlar mi ekpssyede calisiyorum matrmatigim iyi fen caliscam sayg tsk

YGS-1 puanı 177 ygs2- 172 ygs3- 248 ygs-4 252 puan almışım sizce hangi sınavlara girmeliyim - devam zorunluluğu olmayan bir bölüm tutturabilirsek ne alâ,

bu düşük puanlar ile imkansız görünüyor

Üst Alt