Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS'ye girerken engelli olduğumu bildirmeyip, AÖF'e engelli olarak girebilir miyim?

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
0
sağlam olarak ygsye giripde aöfe engelli olarak başvuru yapabilir miyim ? yoksa meb için %55 raporumla da başvuru olur mu ygs için ?

YGS'ye başvururken raporunuzun fotokopisini de iletip formda engelli şıkkını da doldurun sınav sonucunda engelli ek puanı alırsınız ve tercihlerinizi de ona göre yapıp kazanırsanız kayıt ücreti de ödememiş olursunuz.

http://www.engelliler.biz/forum/oku...donemi/104028-ygs-lys-de-engelli-haklari.html

Ve elinizdeki % 55'lik rapor süreli falan değilse süresi geçmediyse onunla başvurabilirsiniz.

@Plumeria

engelli YGS girdiğinde ek puan mı veriliyor? Bundan benim haberim yok ben zaten YG girerken sağlıklı gibi girdim ..

ve ben bunu şimdi öğreniyorum.. Allah beni kahretsin!! :'((((

benim raporum süresiz yani ömür boyu
ösym bürosundan mı yoksa en yakın liseden mi kayıt yaptırayım ygsye

hayırseverizmir YGS başvuruları başladığında ösym başvuru merkezine giderek başvurunuzu yapın ve görevliye engelli raporunuzu vererek raporunuzun sisteme işletilmesini talep edin

Üst Alt