Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yılım dolmadan 30 günlük rapor nasıl alırım?

Erkankss

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar aday memurum Senem dolmadı. Izin hakkım yok biraz daha bu Sıcaklarda kurumda kalırsam sorun çıkacak. piskiyatri hastasıyım nasıl 30 gün rapor alabilirim? Doktora gidip istesem verir mi yoksa zor mu alınıyor bi yol gösterin bana yardımcı olun

Doktor ile görüşmen olumlu olursa 20 günlük verir .

Sanırım senin derdin sıcaklar değil de başka birşey .30 gün almak istemenin özel bir nedeni olduğu kesin.

30 gün almak için özel bir neden belirtirsen ücretsiz izin verirler

sevgili hastalıkdaşım yazılarından gercek bi hasta oldugun belli tedavi gördügün hastaneye git durumunu anlat belliki hastalıkla ilgili yaşadıgın özel durum var seni yalnız senin gibi hastalar anlar emin ol açıkca durumunu ilet 100 de100 eminim alacaksın

Erkankss İzin almak biraz zor özellikle kurumdaki işiniz belli ise, rapor da almak zor çünkü doktorlar nedense rapor vermekten kaçınıyor ben grip oldum çok ağır grip kışın gittim gece acile serum falan neyse sabaha kadar durdum. Sabahta çıkardılar dedim hani bugün burada kalsam veya rapor falan kendimi iyi hissetmiyorum fenalaşırsanız gelirsiniz dedi ne rapor ne başka bişey gittik o gün işe Allah'tan müdür insan evladıydı da o gün işi üzerimden aldı.. Belki verdiğim örnek ile sizinki farklı fakat rapor konusunda çok ketunlar

Özelde emekli olacağınızı söylerseniz 1 ay verebiliyorlar diye duymuştum ancak ohal olduğunu hatırlarsak özelde genel cerrahiden hemaroid teşhisiyle 1 hafta x 4sefer gidersiniz farklı hastneye. yada devlet araştırma hastanesinde dahiliye prof. ücreti öderseniz y. tansiyon teşhisli 15 gün sonra kontrolle bi 15 gün daha alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ne zormuş 1 ay rapor almak anlamadım gitti neden böyle

Heyet raporu alacaksın oda 3 doktorun imzası olması gerek ciddi birşey yoksa vermezler

Üst Alt