Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yıllar önceki sigortalılığım görünmüyor. O primlerimi nasıl teyit ederim?

arzu35

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar ben 1992 senesinde sigortalı olarak bir sene bir iş yerinde çalıştım evlendim ayrıldım şu an 4senedir bir iş yerinde engelli kadrosunda çalışıyorum fakat 1992 senesinde çalıştığım günler ssk da görünmüyor. o dönem ben vizite kağıdı alıp hastaneye gidiyordum ve nema ve key parasıda aldım günlerimi nasıl çıkarabilirim.ssk da sadece sigorta girişim kayıtlı.ben ssk girişimden tam 5sene sonra engelli oldum benim için o dönemden 1gün bile önemli maluliyetim için.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Sigorta müdürlüğüne gidip bu konuda dilekçe vermeniz yeterli. Elinizde o döneme ait belge varsa, onları da yanınızda götürün...

bir belge yok fakat key numaramı gidip iş yerinden almıştım.iş yerine gitsem bana bir belge verirlermi.

iş yerinden belgeyi aldıktan sonra ssk mı gitmeliyim.

Evet. Sigorta müdürlüğü inceleyip o zamanki sigortalılığınızı kayıt altına alacaktır..

beni bu konuda bilgilendirdiğiniz için size çok teşekkür ederim.

Üst Alt