Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yıllık izindeyken iş telefonunu açık tutmak mecburi midir?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar;Özel sektörde ortalama 5 yıldan beri Sgk'lı olarak çalışmaktayım. Lakin 1 ay sonra yıllık iznimi kullanmak, gerek iş telefonumu, gerekse şahsi telefonumu iznim boyunca kapatmak ve işten uzak durmayı kafa dinlemeyi planlamaktayım. Bu davranışım işveren tarafından iş akdinin son vermesine gerekçemidir? Ki gerekçe ise neden..?Bu konu ile ilgili olarak aydınlatıcı bilgilere ihtiyaç vardır. Saygılarımla...

Beğen butonu olsaydi tiklardim ama yok.öyle birşey yapmaniz kendi sahşiniza ait olduğu için yapabilirsiniz ama bir yerde calisiyorsunuz oraya bir emek veriyorsunuz çok zor bir durumda sana iki kelimelik birşey sorup kapatma durumu olabilir bunu da sormasinlar diyorsaniz vijdanen kapatin.Bence kapatmazsaniz daha iyi olur diye düşünüyorum.saygilar hayirli geceler.

Koye gitcem koydede cep telefonlari cekmiyor bilginiz olsun dersin.hem bilgileri olur aramazlar hemde telin kapali olursada icinde bir tereddut olmaz..

bütüm gsm operatörlerinin kapsama alanı % 99,7 sanırım sizin köy 0,3 içinde yer alıyor derler :)

Üst Alt