Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yıllık izni 5+5 bölme sorunu..?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar, 2 haftalık senelik izin alacağım fakat bu izinde cumartesi pazarda dahil ediliyor ve toplamda 12 gün izin almış oluyorum.2 gün boşa gidiyor yani. bu izni 5+5 işgününü kapsayacak şekilde alamaz mıyım? 2. hafta için kuruma gelip tekrar izin yazdırırsam olabilir dedi personeldeki eleman. il dışında olacağım için kuruma gidemem. doğrusu nedir?

[/FONT]

neyin kafasını yaşıyorsun kardeş sen önce onu de ?

anlaşılmayacak ne var? 2 hafta izin alacağım. toplamda 10 gün gitmesi gerekirken cumartesi pazar da izinden sayıldığı için 12 gün izin harcamış oluyorum. 1. izin pazaretesi başlayacak 2. izinde diğer pazartesi başlayamaz mı diyorum. illa ki kuruma gidip 2. hafta tekrardan mı izin yazdırmalıyım?

Anladığım kadarı ile pazartesi başlayıp cuma günüde izine dahil olmak şartıyla 5 gün izin kullanmak istiyorsunuz . Bu sayede cumartesi pazar tatil yapacaksınız ama yıllık izinden düşmeyecek . gunumu demek istiyorsunuz . (google gibi oldu) :D

Amirin ile problem yoksa baştan durumu söyle ona göre izin kağıdı hazırlarlar aksi durumda iki günde gider..

Üst Alt