Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yineleyen depresif bozukluk, tedavi ile işlevselliği düzelmeyen rapor oranı?

onur2580

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Yineleyen depresif bozukluk, tedavi ile işlevselliği düzelmeyen teşhisi ile rapor oranı ne olur?

Bi yakınım 40 aldı tedaviyle kısmen düzelen

heyet raporu

işlevselliği düzelmeyen 40 verdı bana

ANAL İNKONTİNANS %20 BİLATERAL NİSTAGMUS+ASTİGMAT+AMBLİYOPİ GK:+2.00*100 İLE HER İKİ GÖZDE
0.1 OLUP BİNOKÜLER 0.2 DÜZEYİNDE %35 YİNELEYEN DEPRESİF BOZUKLUK, TEDAVİ İLE İŞLEVSELLİĞİ DÜZELMEYEN %40 toplamda %69 ıtıraz etsem alirmıyım %70

Benimde bir arkadaşım depresif nöbet tedavisi görüyor yüzde 40 rapor alabilirmi bilgisi olan varmı bu konuda

20 + 35+ 40
Doğru mu ?
onur2580

%68.80/eder,
Yuvarlarsak %69 eder,

Kararın değişeceğini sanmam,

Yine de detaylıca araştırıp öyle itiraz edin,zira Var olan rapordan olmayın/Sağlıcakla....

Aydoga

Ne zamandır tedavi alıyor hastane yatışı vs varmı ?

Üç yıldır tedavi görüyor hastaneye yatışi yok fakat çalışmakta çok zorlanıyor. Çok sıkıntıları var.

Yineleyen depresif bozukluk,psikotik belirtiler göstermeyen,

Tedavi ile düzelen%0
Tedavi ile kısmen düzelen %20
Tedavi ile düzelmeyen %40

Yineleyen depresif bozukluk,psikotik belirtili ağır depresif Nöbet,

Tedavi ile düzelen %0
Tedavi ile kısmen düzelen %40
Tedavi ile işlevsellik olmayan düzelmeyen %70
Sağlıcakla. ..

Aydoga

Kardeşim benim öncelikle geçmiş olsun doktorunuzla konuşun çalışmakta çok sıkılıyor anlıyorum aynı durmda Bnde muzdaripim bn bipolarm devamlı gittiğiniz doktor zaten sizi anlıyacaktır içinizi rahat tutun geçmiş olsun

10 yakın intıhar gırısımı 1 cok agır yogun bakımda kaldım 6 yıldır tedavı goruyorum 6 ay da yada 1 yılda bır hastenye yatıyorum dr konustum covıd 19 basladı heyet acıldı ama dr covıden öldü

Yineleyen depresif bozukluk, tedavi ile işlevselliği düzelmeyen %40 verdı normalde kac puan verırler

@Rixperr, cetvel değişti sanırım bana kısmı düzelen 34. Daha önce majör 67 idi

@OğuzHan112, benim psikotik belirti olmayan kısmı iyileşen 34. Yineleyen depresyon. İyileşmeyen 67 zaten kağıtta yazıyor cetvel 67

Üst Alt