Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yırtık silikon lineer çoraplarinizi tamir edebilirim

romyak34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar oncelikle ben diz alti portez kullaniyorum ve silikon coraplarim hep diz kapagi kisimlari yirtildi.... Yeni silikon coraplarininda ucretleri epey fazla... Onun icin kendi silikon corabimi yirtik yerlerine sivi silikon malzemezi dokerek tamirini gerceklestirdim...bir yil once yirtildi diye koseye attigim ottobock 6mm kalinligindaki corabimi ve en son kullandigim corabin yirtik kisimlarini Bu sekilde tamir ettim...sonuc mukemmel... Eski corabimi su an kullaniyorum... Eger sizinde coraplarinizda yirtik varsa taminirini yapabilirim...ve inanin eskisinden daha saglam olacagini size garanti ediyorum...ben iskender senol 0530 419 43 27 nolu telden bana ulasabilirsiniz....

yirtik silikon lineer coraplarinizi tamir edebilirim

Yirtilmis kullanilamaz durumdaki Silikon coraplarinizi 100 tl ye tamir edebilirim ... Eskisinden daha saglam olacagi garantidir..05304194327

maşallah ne güzel bir hizmet Allah c.c. razı olsun senden.

Benimle iletisime gec whatsapp tan sana resimlerini göndereyim.. bide iletisim bilgimi yazdim oraya Neden arayipta sormazsinizda buraya yazarsiniz anlamis degilim...zaman kaybiiii

Evet guzel hizmet... Ama arayan yokk..kusura bakmayin Ama ortopedicilere mahkumsunuz.(1200 tl)..kendimde protez kullanan biriyim ve kendi corabimi dört aydir tamirli sekilde kullaniyorum..inanirmisin sadece van ercisten birinin corabini yaptim Bu zamana kadar..ulkemin en dogusundaki kardeslerim arastirmaci ve giriskennn..

dövseydin.

Son düzenleme:
Üst Alt