Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YKS tercih yapacağım. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

ÖmerHalil

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba ben %60 görme engelliyim ve bu sene üniversite sınavına girdim sonuçlar açıklandı.
şimdi tercih zamanı geldi.
ve engelilere ek puan tartışmalarını okuyordum sürekli kimi var diyor kimi yok , kimi ösym kafasına göre diyor.
benşm sınav sonuö belgemde yerleşirkenki ek puan diye bir şey yazıyor.
daha önceden üniversite tercihi yapmış engelli arkadaşlar , ek puan aldılar mı bi tecrübe paylaşabilriler mi lütfen.
çok yardımcı olursunuz.

340 114 bininci yerleştirme sayısal puanım
benim istediğim tercihler tamamen mühendislik birde eczacılık belki

Kardeşim ek puan var bende gittim üni ye üstelik burs önceliğin var onuda alabilirsin yurt önceliğinde var

ömer halil zaten hayalin neyse o yolda ilerle ama bu zamanda garantileyeceğin bölümü okumanı tavsiye ederim şuan öncelikle benim düşünceme göre sağlık bölümünden hemşirelik oklusa en iyisi bence geleceği parlak alımları herzaman en iyisi olan bir bölüm

Sınava engelli olarak girdiyseniz engelli ek puanı verilmiştir. Yoksa verilmez.
340 puan sayısalda güzel bir puan eğer mühendislik düşünüyorsan kaliteli bir üniversitede okumanı tavsiye ederim. Ve İngilizce olan bölümleri tercih etmeni öneririm

Bende sayislada 348 puanla 93 bininci oldum. Boyle bir kontenjan vs.bir seyler var mi ona gore 50binlerden tercih yapmayi düşünüyorum

Üst Alt