Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yoğun bakımda yatan hasta için sağlık kurulu raporu alınabilir mi?

aleco1903

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba herkese benim hastam yoğun bakımda uyuyor rapor alabilirmiyiz verilir mi ne zaman çıkacağı belli değil çünkü

Raporun alış nedenini yazar misin. Bazı durumlarda doktoru başhekim onaylı rapor verebiliyor.

Bilgisi olsan var mı

Hastam yoğun bakımda yatıyot rapor çıkarabilirmiyiz ???

Arkadaşlar hastama rapor çıkartacaktım fakat yoğun bakımda 50 gündür araç için rapor çıkartacaktım hastmın drumu kötü oldu başvuramadan yoğun bakıma aldılar varsa bilginiz yardımcı olursanız sevinirim

yoğun bakımda olan bir hasta için rapor alamazsınız, hasta heyete girmesi gerekiyor, nasıl heyete girecek, tek bir bölümden alınmıyorki engelli raporu, hem yoğun bakımda olan bir hastanın bu aşamada arabaya ihtiyacı olacagını sanmıyorum, yoğun bakımdan cıktıktan sonra rapor alabilirsiniz, bence araba için rapora kafa yoracagına hasta için neler yapabilirim diye kafa yorman daha vicdani olur düşüncesindeyim.

hasta için zaten elimizden geleni hapıyoruz başvurduk ertesi gün hasta yoğun bakıma alındı sorduk sadecd vicdanı katmasak sevinirim hasta alzaymır hastası ve neler yaşadığımızı bilmeden konuşmayın

Üst Alt