Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yoğun bilişsel işlevler gerektiren işlerde çalışamaz ifadesi memur olmama engel mi?

melek37

Yasaklı Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Çalışamayacağı alanlar da : Yoğun bilişsel işlevler gerektiren işler de çalışamaz yazan var mı ?
Bu ne demek devlet memuru olamaz demek mi acaba ?

:( :confused:

Sonuç olarak istihdam işaretli

Düşünmenizi gerektirecek işler verilmeyecek yani evrak getir götür işleri gibi işler verilir zannımca.

:(:(:(

Raporunda Zihinsel Engelli İşaretli Olanlar ?

Bu durumda rapor yenilemek mi gerekiyor yoksa dikkate almadan aile ve sosyal politika lar Bakanlığı na durumu izah etmek yeterlimi

Neden yanlış olduğunu düşünüyorsunuz, raporunda neler yazılı?

Psikiyatri hastasıyım doktorum zihinsel olarak degerlendiriyor ancak Ösym ve Aile Sosyal politikalar Bakanlığı diyor ki teşhis önemli teshis de mental rerardasyon iq dereceleri olan hastalar Zihinsel diğerleri Ruhsal Duygusal olacak diyor

Aslında karmaşa var tum psikiyatri hastalıkları tek katagori olmalı zihinsel ruhsal bunlar aynı şeyler tıp dünyasında

Bu rahatsızlık nedeniyle Ekpss girmek mi istiyorsunuz, memur olarak çalışmaya bir engel teşkil eder mi?

melek37

Raporda "zihinsel" değerlendirmesi varsa ekpss'de de bu statüde işlem görür diye düşünüyorum. Teşhisi kim bilir de ardına bakar ki!

melek37

Doktorunuz zihinsel anlamda bir kaybınız olduğunu düşünüyorsa, bundan eminse, bence siz de dert etmeyin. Ama siz kendinizi iyi hissediyorsanız, EKPSS'ye zihinselden girmezsiniz, olur biter. Ben olsam çok da dert etmezdim diye düşünüyorum.

ZİHİNSEL Engel gurubu yerleşse Kurumlar Atamasını Yapmıyor

Bu bilgi ne kadar doğru site yöneticileri bilgili kişiler yardımcı olurmusunuz :(
Hatta psikriyatri raporlu hastaların atamasını dair yapmayan kurumlar varmış diyorlar

Çok şaşırdım. Ben tekrarlayan depresyondan dolayı engelliyim ve ekpssye girmeyi düşünüyorum. Kurumların böyle bir hakkı var mı acaba?

ilginç ilk defa duydum o kadar çalışıp atama bekliyoru atandıktan sonrada kurumun kabul etmemesşyle uğraşıyoruz....

Yani nitelik kodu koymadan tercih yapan adayı mağdur edemez kurum bence kanun var yasa var insanın şevkini kırıyorlar hazırlanamıyoruz da sınava

Ama böyle bir durum olur diye çalışamıyorum ki motive olamıyorum

Mantıksız .
Atama olmayacaksa sıkıntı çıkarlacaksa o sınav neden var ki.
Eğer atanırsan engeline göre çalştryolar orası doğru .

Üst Alt