Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yokuş performansı olan, 5000 TL'yi geçmeyen akülü scooter arıyorum..?

babamiçin1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar yürüme engelli babam için akülü araç almak istiyorum ancak bu konuda hiç bir fikrim yok.shopridder markası kullanıyo şuan.kaymakamlık vermişti. 2.el.aldığımız günden beri sürekli tamirle uğraşıyoruz.bu yüzden sıfır almak istiyorum. kullandığınız ya da tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

babam 75 kg. 56 yaşında. yaz aylarında dışarı çıkar. çarşı pazarı dolaşmak,camiye gitmek vs için kullanır. bulunduğumuz ilde yokuşlar çok fazla. bu nedenle yokuş için uygun bi araç olması gerekiyor. ve en önemli konu maliyeti... 5 bin lirayı geçmemesi lazım.

gerçekten samimi önerilerinize ihtiyacımz var.şimdiden teşeküürler..

(birde verilen bazı linklerden sandalye çıkıyor.ben araç arıyorum)

bunu tavsiye eder misiniz? bilgisi olan var mı? https://alisveris.engelliler.biz/imc-801-akulu-engelli-araci-scooter

Son düzenleme:
Yokuş ne kadar? Bir resmi çekip buraya koyabilir misiniz? Bir de, yokuş öncesinde hızlanıp çıkmaya elverişli düz alan var mı? İMC-801 ya da 803 bu soruların cevabına göre önerilebilir.

Eğer yokuş çok dikse, öncesinde hızlanıp yokuşu çıkacak mesafe yoksa (ya da bu durum bir riskse), veya yokuşun ortasında dur-kalk yapılacaksa vs. bu durumda tek seçeneğiniz:

Heartway S17 Cutie Akülü Engelli Aracı, Scooter

bülent bey çok teşekkür ederiz.babamla inceliyoruz şuan.size selamları var. imc marka kalite olarak iyi mi peki? bütçemize uygun olan sanırım ımc.

Bu fiyata alınabilecek en iyi scooter'dır. Özellikle 801 model kolay kolay arıza da yapmaz. Ama dediğim gibi, yokuş konusu çok önemli.

Babaya selamlar, saygılar :)

selam arkadaşım,yazınızı yeni gördüm,umarım araç almamışsınızdır,arkadaşım size imç nin skuturunu tavsiye etmem,bu araçlar zamanla fren sisteminde arıza veriyorlar,siz yokuşta kullanacağınız için,size tavsiyem tropy 6 sanırım 5000 tlye temiz bulabilirsiniz,ama isterseniz bende imç 801 var arızalı duruyor,yaptırın binin,ancak gene sorun çıkarır,tropy 6 hollanda malı,imç çin malı tercih sizin...isteryen arkadaşlara bilgi verbilirim...05075354334

musa bey çok teşekkür ederim.henüz almadık.eskisini tamir ettirdik bir kez daha.bi süre daha gider sanırım.sonrasında Allah büyük..telefonunuzu aldım.ihtiyaç duyduğumuzda rahatsız ederim sizi :)) ilgilendiğinz için tekrar teşekkürler

arkadaşlar ben geçen yıl imc 803 aldım ama rampa çıkamıyorum 10 derece eyimde bile yürüme hızında çıkıyor bu arada kilom 100.aracın yokuş çıkma gücünü artırmak için daha ince tekerlek kullansam etkisi olurmu çünkü kendi tekerleri çok geniş vede çok diçli toprakta kumda gitmeyeceyime göre evimi altınakadar yavaş yavaş geliyorum amma yükarı evin önüne çıkmıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

hem ucuz hem sağlam hemde en dik yokusları banamısın demiyor sewiyorum .ah birazda hızlı gitse 6 değilde 10 yapsa . rahat 6 km yapıyor ama 15 yapsaydı .bundan kıralı yoktu herarde.alttaki sepeti çok kullanışlı ve gerçekten ömürlük araç. 3 sene oldu ilk günkü gibi tık demiyor maaşallah

Easy Life Model B - Akülü Tekerlekli Sandalye | Lamira Easy Life

Üst Alt