Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yolcu olarak trafik kazası geçirdik. Karşı tarafın sigortası yokmuş. Tazminat..?

Üzgün yolcu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

ben 1eylul 2015 tarihinde aracın ön koltuğunda yolcuyken kamyona carptik.
darbe sağdan olduğu için sag dirsek paramparça oldu.dirsekte dahil olmak üzere 10cm aşağısı ve yukarısına plaka ve vidalar takıldı.kolumu açma ve kapama da ciddi kaybim var
henuz jaliciengel raporu almadik.

kaza sırasında karşı tarafta sigorta olmadığı için sigorta şirketi tazminat konusunda sorun çıkarıyor 54 bin teklif etti biz kabul etmedim .dava açtık adlı tıptan rapor istendi adlı tıpta sadece 1 kişi gördü.18ay beklememiz gerektiğini söyledi.

adli tıpa başvurmadan normal hastane raporuyla sorun çözülemez miydi. avukatimiz bu konuda baya profesyonel görünüyor ama kafam karıştı.karsi tarafın sigortası olmaması tazminata sorun olurmu.almaya hak kazandigimizin hepsini alamaz mıyız.

kaza sırasında 34 yaşındaydım kendi iş yerim vardı 7 ay iş göremez raporu var.sizce en az ne kadar alırım.yuzde kaç rapor olabilirim kafam allak bulak oldu

1 yıl sonra adli tıp dan rapor alıcaksın kalıcı maluliyetin belli olması için

Üzgün yolcu
Karşı tarafın sigortasının olmaması senin için sorun olmaz, sen tazminatını guvencehesabi'ndan isteyeceksin, adli tıp raporunu bekliyeceksin, adli olaylarda yani dava açılan olaylarda adli tıp raporuna göre hüküm kurulur, alacagın tazminat rapor oranına bağlıdır, sabırlı ol avukatına güven

Hakkın ne ise onu alırsın hocam sigortanın olmaması buna engel teşkil etmez.Adli tıpa yönlendirmeside çok zekice çünkü normal dev hastanelerdeki raporlara itiraz edilebiliyor fakat adli tıpdan alınan rapor kesin hükmünde alıcağın tazminat tutarı ise çok detaylı hesaplanıyor yaş maaş rapor oranı vs gibi

avukatınız dava açtığı için mecbur kazadan itibaren 18 ay bekliyorsunuz ama randevunuzu ona göre ayarlayın ikincisi normal devlet hastanesinden rapor alınıp uzlaşma sağlanabilir geçmiş olsun.

%33 engelli raporuyla ne kadar tazminat alırım

19 ay önce kaza yapmıştık.sofor yaninda yolcu konumundaydim.sag kolda parçalı kırık olması sebebiyle açma kapamada sorun oluştu.adli tiptan %33 rapor aldım.kaza sırasında 34 yaşındaydım ve 1 tane sigortalı çalışanım vardı.7 ay iş göremez raporun da var.suan mahkeme günü bekliyoruz ortala ne kadar tazminat alırım.kaza sırasında karşı tarafın sigortası yoktu.avukat kendi sigorta şirketimize dava açtı. bu sebepten sigorta şirketi sorun çıkarır mı

avukatın çok iyiyimiş aman onu bırakma burdanda bilgisini mağdur durumdaki kişilerle paylaş .hangi okuldan mezun olduysa kusurlu aracın sigortası yoksa guvence hesabına talep eder ordan alır .diploma denilen o kağıt parçasını alan buralara konuyor bilgisi olan olmayan burda yorum yazıyor .başka işiniz yoksa bu aralar oyun bahçeleri parklar havalardan dolayı boştur gidin oralarda oynayin yuksek bilgilerini çocuklarla parktaki oyuncaklarla paylaşsın orda sallayıp dursunlar

Üzgün yolcu

kamyona arkadan çarptığınız için büyük ihtimalle sizin aracınız %100 kusurlu. bu yüzden avukatınız sizin sigorta şirketine dava açarak doğru yapmış. @ibrahim arslan adlı kullanıcı da site üzerinden iş kovalayıp, avukatlara ya da hasar takip şirketlerine komisyonla müşteri paslamaktadır. bu adama dikkat edin. genelde avukatları kötüleyip hasar takip şirketlerini över, boş konuşur. sizden özel mesajla vekalet falan istemeye kalkarsa site yönetimine şikayet edin.

hiç kimseden vekalet istediğim yok onu anca sen yaparsın bilgi açısında yardımcı oluyorum asil tehlikeli olan sen senin gibiler ben siteye girdiğimden bu yana senin gibiler çok gelip geçti burası oyun alanı değil git havalar ısındı parklar açıldı

Davam sonuçlandı kalıcı kusur %33 bulundu.sigorta şirketi 173 bin tazminata mahkum edildi.gecen sürede baz alınınca çıkan tazminat 202 bin lira oldu.. acılarımın karşılığı olmasa da yarama bir nebze şu serpti

Üst Alt