Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yoldaki çakıl taşı çalışmasından dolayı trafik kazası yaptım..?

YuSuFuMm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben gecen günlerde her iki yolun ortasın agaclandırma calışması vardı 20: 30 sıralarında evimde işyerime giderken yolun ortasına bir kamyon cagıl dökmüşler ve yolun viraşında 50 mtrekada ilerisine dökmüşler ne bir uyarı levhası nede bir işaret koymuşlar ben olay yerine polis cagırdım olay yeri tutanagı tuttular ben şimdi dava acacam sizce haklımıyım dava acsam yerimidir beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

çakıl taşlarının döküldüğü alanda herhangi bir işaret yoksa tabiikide tazminat alabilirsiniz.yaralandınızmı.herhangi bir maluliyetiniz oluştumu. yoksa sadece maddi hasarmı oluştu.kaza tutanagında uyarı tabelası yoktur diye tutanakta geçiyormu.

evet polis cagırdım olay yeri tutanagı hastane raporları alkol falan yapıldı ama gecen bir avukatla konuştum okadar önemsemedi nedense bende kendisine dedim ille sakatmı kalmam lazım veya ölmemmi lazımdı şikayette bulunmam icin... ben gecen polis karakoluna gittim bana kaza raporu vermediler savcılıktan izin almam gerekmiş nasıl yapmam gerekiyor bana bir yol gösterseniz sevinirim şimdiden teşekürler

Üst Alt