Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yollarımız bozuk, bu sebeple de akülü aracım dayanmıyor! Ne yapmalıyım?

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
BİZİM ŞEHRİMİZİN YOLLARI BOZUK, BU SEBEPLEDE AKÜLÜ ARACIM DAYANMIYOR NE YAPMALIYIM.

belediyeyi dava mı etsem. haklı çıkar mıyım. kırıkkalede oturuyorum. 5 yılda 3 araç değiştirdim. her 6 ayda teker akü motor, aksesuar değiştirim. yani çok masraf eder.
bunun sebebi yolların düzgün olmaması.hele son yıllarda doğalgaz çalışması var,şehrimizde yollarımızı kazdılar çukurlu.topraklı hale çevirdiler.olan engelli vatandaşlarımıza oluyor.dışarı çıkamıyor.çıkarsa benim duruma düşer.

Bu kadar sıklıkta araç ve parça değiştirilmesi sadece yolların bozuk olması ile açıklanamaz...
Bir etkendir, tabii ama tek başına bir sebep değildir..
Kullandığınız sandalyenin şasisi ve üzerinde kullanılan aksam kalitesi (motorlar, joystick, aküler, şarj cihazı vs vs.) de önemlidir...
Muhtemelen kullandığınız sandalye Uzakdoğu ürünüdür ve şasi de aluminyum şasidir. Tabi bu her Uzakdoğu malı sandalye ve her aluminyum şasili sandalye kalitesizdir anlamına gelmemelidir. Ancak ülkemizde satışa sunulan bu tarz ürünlerin çoğunda dayanıksızlık ve problemler söz konusudur. Dolayısıyla Türkiye şartlarına uygun özelliklerde ve arkasında tam bir satış sonrası destek (hızlı ve hesaplı parça ve servis desteği) bulunan ürünlerin tercihj edilmesi yaşadığınız tazr sorunların azalmasına yardımcı olacaktır...

Belediyenize ve valiliğe dilekçe verin,yazılı olarak durumu ve taleplerinizi önerilerinizi anlatın,ayrıca arabanızı sürerken mümkün olduğunca engebeli yerlerde düşük viteste sürmeye çalışlın ki lastikler ve motorlar hasar görmesin........

5 yılda 3 kez araç değişdirmeniz ve defalarca arıza yapmasının nedeninin yolların bozuk olmasından kaynaklandığını kim söyledi bilmiyorum ama bunda haklılık payı oldukça düşük.

aracınız kaliteli bir ürün değilse bunun etkisi %90 lara varır.

bende 3 yıl kullandım bir aracımı, 3 yılda defalarca arıza yaptı, her seferinde kullanıcı hatası dendi, ben o küüçücük araçla ralli yapmadım sonuçda. şu an araç pert yatıyor. akü, motor , beyin hepsi ölü , öylece yatıyor. 3 yıl kullanabildim...

ikinizde deniz kenarında yaşıyorsunuz galiba.deniz havası metal yorgunluğunu hızlandırır.deniz kenarındaki araçların ömrü %30 daha azdır.

sağolun.haklısınz arkadaş,etmem dava belediyeyi,nepalım kaderimiz bu.yollar yağ gibi olsa ne vardı.almanya öyleymiş,ordan gelenler söyler.ben bu yollasrda dolma teker kullanırm,patlama riski yok,dışı soyulu,yıprandı ama 3 sene idare etti.daha devam ederim.havalı olsa 1 sene dayanmaz bilirim.kendinize iyi bakınız.

bir seyler yazayım dedim, sözler boğaz diziliyor

Üst Alt