Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

yönetimi bir fikir olarak çağrımdır

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
6
1. engelliler biz olarak bir dernek kuralım çok cüzi bi aydat la (1 veya 2 tl) mütevelli heyeti oluşturarak ve bölge bölge ayırarak
2. yada dernek kurmadan site üzerinden bi banka hesabı açarak gönüllülük üzerine 1.veya 2 tl aidatla mütevelli heyeti oluşturalım devletimizin yetmediği yerde acil lazım olanı o mütevelli heyetine gelen konuyu gerekli incelemeler ve araştırma yaparak kardeşlerimizin maddi manevi sorunlarına çare arıyalım bu anlamda uykummu aldığım gün verilecek her türlü göreve maddi manevi hazırım fikrimi beğenenler varsa daha iyi bir fikri olan arkadaşlar konuyu iyi bir yere götürecek şeklinde katkılarını eğer site yönetimide izin verrise katılımları beklerim gereksiz poliniklere girmekten kaçınarak ben ana konuyu verdiğim gereğinin düşünülmesi konun iyileştirilmesi , site yönetimide izin verirse bu konuyu gerçeğe ulaştırma niyetinde olanlarla düşünmeye değer olarak görüyor saygılar sunuyorum

1. Güzel fikir fakat illerde ve bir çok ilçede gerekli dernekler kuruluşlar mevcut. iş yeri yada depo kirası ortalama 1 000 TL - elektrik , su ısınma maliyeti aylık 600 TL civarı . stopaj vergisi var 250 TL çayı çorbayı saymazsak 3-5 TL kurtarmaz . 2. Derneğe yönetici atamak ve koşturmacada bulunacak telaşe müdürleri lazım ki çoğu engelli çalışıyor . mevcut sitede ve sohbet kısmında siyasi ve kültürel çatışmalardan dolayı birbirine diş bileyen çok bu kişileri gruptan ayırmadan bir arada tutmak maalesef çok zor. Kimse yardımım olsun değil bana yardım edilsin fikiri güderken yönetime ateş püskürmeyeceklerinin garantörlüğü yok . Zaman zaman buluşma ve organizasyonlar düzenlenmekte arkadaşlar bir araya gelmektedir . Sohbet kısımında ise günlük meseleler konuşulup tartışılmakta . Maceraya atılmak olur dernekler kurmak ve ödenemiyecek borç altına girmek .

ben sadece fikrimi söyledim bu ne şiddet bu ne celal bir hışımla gelmişsin kiziroğlu mustafa bey gibi sayın dorli

@muntada al ansar .. Fikir yaratıcı dinamik fakat olmaz o iş . hışım sertlik yok :) .Yaratıcı fikirlere açığız fakat negatiflikler var mecburen göz önüne alıyorum . Değişik fikirler olursa başka ilginç konular seve seve cevaplarım ve desteklerim :) . GEZEN TİLKİ YATAN ASLANDAN YEĞDİR .

Üst Alt