Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yönetmelik değiştiği için itirazların ilçe sağlıktan yapılamayacağı söylendi!?

legolasneo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bugün rapora itiraz sürecini başlatmak için bağlı bulunduğum ilçe sağlık merkezine gittim. Yanımda itiraz edeceğim raporlarıda götürmüştüm. Oradaki görevli bana yönetmeliğin değiştiğini artık itirazların oradan yapılmayacağını Kasım ayına kadar beklemem gerektiğini söyledi. Kasımın başında istediğim hastaneden sıfırdan sağlık kurulu muayenesine başlayabilirmişim. Bu yönetmelik işlerinden pek anlamıyorum. Bu güncel konu hakkında bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

İtiraz ediyorsunuz Kasım’ı bekle diyor : Mayıs, Haziran , Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim ve kasım; 7 ay geçti
1. Yeni yönetmeliğe göre 6 ayda bir başvuru hakkın var belkide bunu demek istemiş olabilir....

2. Yeni yönetmelik çıkacaksa onlar nerden bilecek yada itiraz edecekseniz sizin en doğal hakkınız bence haklıysanız itiraz ediniz, hakkınızı arayınız

Hakkınızda hayırlısı olsun

Raporu alalı 2 yıl oldu zaten. Torpilin adam kayırmanın bini bin para olmuş bu rapor işlerinde. Yarın son kez il sağlığa gideceğim...

Üst Alt