Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yönetmelikten önce vergi indirimine başvurdum, yönetmelikten sonra onaylandı..?

horun

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%40 vergi indirimi raporuma 19/04/2006 tarihinde başvurdum raporum Ankara sağlık merkez kurulundan incelenmek üzere gönderildi
05.09.2006 tarihinde Gelirler idaresi başkanlığı sağlık kurulu merkez başkanlığından incelenerek 3.derece sakatlık indiriminden faydalanacağıma dair bi yazı geldi
acaba en son çıkan yasaya göre mi yoksa eski kanuna göre mi sakatlık indirimim incelendi, merak ediyorum?

hastalığınız neydi artı olarak tebrik ederim hayatınız kurtlmuş aertık zorluk kalmadı yeni eskiyi ne yapacan olan oldu artık bizler 52 alyoruz ankara ha bire düşüryor allahına şükret işin olmuş karştrmana gerek yok

Başvuru tarihinde hangi mevzuat yürürlükte ise, ona göre değerlendirilmiştir. Yani sizin değerlendirmeniz 16 temmuz 2006'daki işgücü kaybı cetveli'ne göre değil, ondan önce yürürlükte olan 18 Mart 1998 tarihli Yönetmeliğe (bkz) ve ekindeki cetvele göre değerlendirilmiştir.

Üst Alt