Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Youtube üzerinden sesli EKPSS videosu yapsam dinlenir mi?

zurka

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
windows media encoder programıyla canlı radyo yayını yapılıyo ben bu radyo yayını yapıp kpss derslerini seslice okuyup youtube a atsam insanlar telefonuna indiripte dinleseler nasıl olur ? daha geniş kitlelerede duyururum sesimi :)

benden önce yapmışlar arkadaşlar :) :)

Youtube hesabın varmı iyi bir takipçin veya çevren var mı youtube öyle bir şey ki beyninin %90 aldır öyle birşeyler yap %100 trend olursun

hesabım yok :) bi deneyeyim dedim internette birsürü mp3 formatları varmış ben bi ihtimal dedim yok olacak iş değilmiş :)

Valla çok para var bu işte gel birlikte yapalım 😁bende bir ara yapayım dedim benim ailem izin vermedi bizimkilerin biraz katı kuralları var ama böyle daha eğlenceli şeyler düşün kimse dersi takmaz dinlemez bu Enes baturdur üç kafalardir abi nasıl para dindiriyor onlar

Hmsre

teklifin için saol :) ben böyle bişey yaparsam ev ortamında yaparım önce parça parça ses dosyaları atarım tutarsa canlı radyo yayınıda yaparım :) bu işi yapmak için dediğin gibi kafanın çatlak olması lazım :) :) insanlar dinleyecek sıradan insanları kimse dinlemez :) bakacaz artık :)

Ülkemize ne saçma değil ki arkadaşlar sacmalayanlarin hepsi milyarder bizse işsiziz

Üst Alt