Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Youtube'da kendi çektiğim videoları izinsiz haber sitelerine koydular!?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
merhaba arkdaşlar ben youtubede video çekiyorum videolarım telif hakkı bana ait ama bazı haber siteleri benim fotorafımı videomu alıp kendi haber sitelerinde haber yapmışlar iznim olmadan benim buradaki hakkım nedir neler yapmam gerekiyor ?

Benim de takipte oldugum bir kanalın videolarindan kesitler konmuştu haberlerde, o kisi ugrasmadi 5 saniyelik birşey diye ama ben de konuyu takipteyim

zakzom
Kişiye ait bir içeriğin izin alınmadan veya kaynak göstermeden yayınlamak, paylaşmak yasal değildir. Gerekli uyarılarda bulunabilirsiniz, içeriğin kaldırılması veya kaynağın size ait olduğunu bildiren bir açıklama - link koymalarını talep edebilirsiniz. Eğer bu taleplerinize uyumazsa gerekli yasal işlemlere başvurabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için incelemenizi tavsiye ederim: Telif Hakkı İhlali Halinde Ne Yapılabilir? - Telif Hakları Genel Müdürlüğü

Youtube deli mi ne kanalinda ona hakaret oldugu icin tazminat aliyor ama benim olayim kanalima cektigim telif hakki bende olan videomda yasadigim bir sorunu ele aldim onlarda kendi haber sitelerinde benim video mu fotoraflarimi koyarak haber yapmislar benden habersiz ? Bu durumda dava acsam hakkim var mi buna

Üst Alt