Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek kolestrol için rapora oran ekleniyor mu?

Endereren

Toplam Kolesterol LDL Kolesterol
Normal 200 mg/dl den düşük 130 mg/dl den düşük
Sınırda yüksek 200-240 mg/dl 130-159 mg/dl
Yüksek 240 mg/dl'den yüksek 160 mg/dl ve üzeri

Endereren
benimde 314 kolesterol ldl 208 mis temmuz da
en yüksek ilaç kullanmama rağmen düşmüyor tarden 40

turkey izmir

bana ilc falan vermediler.... bundan bahsetmedim bile ben heyette. bazen 250 bazen 240 değisiyor. oran alırmıydım ki?

sınırda yüksekmiş zaten sizin alırdınız %10 ama ilaç şart
kalp hastaligi riski için zaten plak oluşumu yapıp damarları tıkamasın diye oluşan plakları da temizlesin diye veriyorlardir
bende kalp kapak yetmezliği var sol ventrikul hipertrofisi hipertansiyon ve koroner arterlerin ikisinde plak var

aslında ne kadar saçma dahiliye hekiminin vermesi oranı
millet bilmiyor kafasına göre kandırıyor doktorlar oran konusunda bi arkadaşımda mide fıtığı vardı oran alamamış açıkladım sende şu hastalık var sen alabiliyorsun şartı karsiliyorsun diye zar zor aldı sayemde

turkey izmir

benim cekilen tomografimde yazıyor nal gibi plak var diye. benimde yüksek tansiyon var aritmi var kalp sıkıntısı var. bobrek üstü bezim alındı dirençli hipertansıyon sebebiyle. ama çare olmadı. ilac alıyorum hergun kaç tane

Dostlar benim raporda tanı belirtilmiş ama oran %0 vermediler

erdem.77

b- Akkiz Formlar (organ komplikasyonları ayrıca gözönüne alınmalıdır)
1- Diyet ve ilaç tedavisi ile regüle %10

2- Diyet ve ilaç tedavisine dirençli olanlar %20

ilaç veya diyet olması gerekiyor oran alman için

turkey izmir

normalde ilaç kullanıyordum düşürmek için dahiliyeci reçete yazdı ona rağmen rapora ismini eklemişler ama oran sıfır

kaç 200 'ün uzerindemiydi ldl kaçtı ilacı rapor veren doktor mu yazdı daha önceden kullaniyormuydunuz

289 lu rakamlar 4 yıldır yüksek seviye ilaç kullandım 2 ay sonra kullanmadım öyle kaldı rapor alırkende konuştum baktılar testlere oran cıkmadı

her dahiliye doktoru vermiyor o zaman rapor vermenin şartı yukarıda yazıyor oran belli yapılması gereken belli işte doktor una düşeceksin o zaman

ayn öyle çok rapor alan var %10 bana denk gelmedi :) belki Ankara vergi indirimi için giden rapora verebilirmi? bilemem

turkey izmir

benim 130 oldu ateş basıyor hap atmadığımda nasıl duruyorsun sen 208 ile ? ateş basmıyormu

druid

herhalde farketmiyorum normal şartlarda hep yandığı için tüm eklem yerlerim hissetmiyorum kullandığım ilaçlardan romotaid artrit hastasıyım belkide ondan

turkey izmir

çok tuhaf benim kıl köklerinden bile ateş çıkıyor sen hissetmiyorsun bencede

Üst Alt