Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek libido yüzünden sosyal ilişkilerde hata yapmak

Micro123

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
95
Kafam başka bişey düşünmüyor hep karşı cinse takılıyor

Psikiyatrik ilaçlar da durumu değiştirmiyor

Bu libido nasıl düşer
Yüksekken karşı cinsi çok kâle alıyorum peşinden koşasım geliyor

İki dedemin de min. Beş çocuğu vardı ve agızlarından bir kez bile böyle bir asırı cümleler duymadım aksine usanmıslardı eslerinden. Herşeyin yeri zamanı var farklı şeylere vakit ayırın olursa olur olmazsa olmaz. İnsanlar cocukları olup onlara bakamayıp yasamlarına son veriyor daha kötülerini düşünmek gerek veya hasta doğuyor kadın engelli oğluyla birlikte geçen bir haberde son verdi yasamına engelli maası yetmiyor oğlu 40 yasındaydı. Libido için spor yapın nasipte varsa zaten herşey sırayla olur

Son düzenleme:
@Micro123 Karşı cinsle bir şeyler yaşayın(seks), o zaman odağınız değişmeye başlar. İnsan bu ihtiyacını gidermeden kurtulamaz. Bu durum doğaldır, normaldir, hastalıkla, ilaçla alakası yok bence.

Siz uzun süredir karşı cinsten çok uzak mı kaldınız?

33 yaşında erkeğim
17 yaşımda başladım bu ilaçlara her geçen sene karşı cinse isteğim azalıyordu ve son 2 haftadır artık hiç yok
tahrikte olmuyorum cinsel isteğim de yok, Aseksüel biri oldum (eşcinsel de olmadım onu da belirteyim)
seksten iğrenir hale geldim
kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum, evlenme hayalim hiç kalmadı
bu durumda evlenip kız arkadaşıma da rezil olmak istemiyorum

bu yaşadığım normal bir şey mi değil mi hastalık mı?

yardımcı olursanız sevinirim.

tabiki de normal değil hatta aşırı anormal...
senin şu anda patlamaya hazır bomba gibi olman laızm. senin şu anda pimi çekilmiş bomba gibi olman lazım....

Vay! Seyfullah Yördem dayımın gizli yeğeni. Şaka bir yana LGBT'ye girer yine.

@Micro123, Hocam, sizi çevrenizde zorbalayan arkadaş gruplarınız var mı hiç?

Son düzenleme:
valla o ilaçları bende içiyorum ama pimi çekilmiş bomba gibiyim her an patlamaya hazır bomba gibi geziyorum bence sorun hormonal....

Haziran 2024te yüksek libido konusu açıyorum
Kasım 2024te libido sıfîr konusu açıyorum
Nasılsam öyle konu açıyorum

Ağustos 2024ten itibaren kız arkadaşım oldu ve cinsel münasebetim oldu bi kaç kere

Zorbalayan arkadaş grubu yok
Lgbt ile alakam yok, sevmem öyle

@Micro123, Karşı cinse karşı aşırı bir istek duyduğunuzda o kişinin sizi iğrendirecek hallerini düşünmeye deneyebilirsiniz örneğin tuvalette veya kusarken ki hallerini.
Ayrıca bu durumda evinizde masturbasyon yapmak bu hisleri köreltecektir.

Depresyon ilaçlarınin çoğu libidoyu düşürür hatta 0 a düşürür aklına bile gelmez normal yani.

Heçmi namuslu adam yok bu ülkede🤣🤣🤣

Sapik şizofrenlerde var pipolarda varmiş

Üst Alt