Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek Lisans yapan var mı? Ücret konusunda avantaj var mı?

marto1

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
78
Merhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım alabilirmiyim içinizde yüksek lisans yapan varmı var ise rapor oranı kadar indirim alıyormusnuz ?

zira alıyorsanız üniversiteye dilekçe ile başvurup bu indirimden yararlanıcam

teşekkür ederim

Yüksek lisans yapana da, lisans da okuyana
da, myo okuyana da engelli oranı kadar ücrette indirim yapılır.
indirimden faydalanmak için dilekçe ve raporunla birlikte
kayıtlı olduğun enstitünün öğrenci işlerine başvurmalısın.

NARİ Kardeş bunları biliyorum bana indirim aldığına dair belge lazım tezsiz ikinci öğretim yapıcam tüm resmi yazıları vs hazırladım bana sadece örnek teşkil edecek bir belge lazım senato ona göre indirim uygulayacak

Bu Konuda yök genelgesi var. Yarın bulup size gönderirim.

resmi gazetenin bakanlar kurulu kararını dilekçeye ekledim yök ün genelgesi yok eger yardımcı olursanız çok sevinirim ilginiz için teşekkür ederim

ben bıtırdım. tezli yuksek yapıyorsanız zaten harçtan herhalukarda muafsınız bu soru ne anlamadım.

elif_kız;

Simdi soyle bir durum efendim aciklayayim ikinci ogretim tezsiz yuksek lisansta ist unvsitesin acmis oldugu bazi bolumler var sartlari ales ve dil sarti aranmiyor tamamen doner sermayeye katki olsun diye ozel programlar var yonetici masteri minumum 5 yil is tecrubesi ister universitenin engelli kordinatoru saolsun benle cok ilgili yardimci oluyor gorusuyor kendisi benden yuksek lisans yapan ve indirim alan birisini ornek gostermemi istedi dilekce ile unv senetasonu sunarsam indirimden faydalanacagimi soyledi olay bu

pedagojik formasyon alanlar için bir indirim var mı acaba ?

uzaktan egitim için arastrdm da gazi üniv. de indirim olmadıgını soylediler. hoca ahmet yesevi ve sakarya üniv. de indirim oldugunu soylediler.

Üst Alt