Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek lisans yapan var mı?

muratoz

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar,

az önce sitenin üye sayısına baktım ve 23.000'i gösteriyor. bu rakam içerisinde engelli arkadaşlarımızdan yüksek lisans yapan var mı?

eğer var ise, hangi üniversite ve ne üzerine eğitim aldıklarını yazarlarsa sevinirim...

bende yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ve bu konuda araştırma yapıyorum. bilgilerinizden dolayı şimdiden teşekkürler.

Çoook vardır, çok. Yurt dışında yüksek lisans yapandan tut, doktora yapana kadar...

bende yüksek lisans yapmayı düşündüm.okumayı sevdiğim için ama vazgeçtim.eğer başlayan varsa yol göstersin.

Birinin yol göstermesine neden ihtiyaç olsun ki? Yüksek lisans yapmak istiyorsan, saldır... :)

evet haklısınız ama sanırım yoruldum yeter dedim.ama okumayı seviyorum.gittim görüşmeye özel öğrenci olarak başlatacaklardı kabul etmedim.bu kadarıda yeter bana şükredip oturdum.istediğim mevkiye geldim.yoruldum artık yöneticim ya.

Ales sınavına girin okul puanınızda iyiyse eğer YÖK ün sitesinde ilanları sürekli oluyor takip edin başvurun

bir arkadaşm ve kardeşim yüksek lisans yaapıyor benide biz yapıyoz sen hayli hayli yaparsın dediler ama ben ders çalışmayı sevmiyorum stres olıyorum zaten ingizcemde yok deyip vazgeçtim.

ayyüzlü artık eskisi değilmiş illa ingilizcede baraj varmışımış yok artık sadece girme şarıt var.ben girdim kpds ye ve alesede girdim.cesaret edemedim yeter dedim başvuruları kaçırmışım.benim okursam şube müdürlüğü var ama yeter dedim artık aslında burda söylemek istediğim okumayı seviyorum ama sıkıldımda ondan.

Yüksek lisans bitti.Şu an doktora yapıyorum.Gaziantep Üninersitesi,Makina Dinamiği Teorisi dalında.Konum düzlemsel paralel manipülatörlerin modellenmesi.

mahmut bey tebrik ederim valla negüzel yeter dediğiniz olmadımı.

Ben demiyorum.Engeller diyecek gibi.Bende eğitimi yarıda kesebilirim.

elif_kız" arkadaşımız pes etmeye ne kadar da meyilli. sürekli "okumayı seviyorum ama sıkıldım" diyorsun. insan sevdiği birşeyden sıkılır mı?

demek ki okumayı pek sevmiyorsun. biraz tuzun kuru galiba, iş durumu falan iyi sanırsam:)

----------

selam mahmut. yüksek lisans yaparken karşılaştığın çok bariz sıkıntılar oldu mu? engeliniz ne? bu konuda biraz açıklayıcı bilgi yazabilir misiniz?

Üst Alt