Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek lisans yapmanın öğretmenlik mesleğinde bir avantajı var mı?

poyraz.

Aktif Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
7
Sayın hocalarım eğitim yönetimi teftişi planlaması ve ekonomisi tezsiz yük. Lisans yapmanın öğretmenlik mesleğinde bir artı kazanımı olurmu kısacası yazılırsam atantığımda bir faydasını görürmüyüm

poyraz.

Baştan söyleyeyim işin akademik boyutuna tam hakim değilim sonuçta mesleğe öğretmen olarak başlayacağız.

Fikrim ise atandığın anda faydası olmayabilir ancak görevde yükselme konusunda yararını görürsün, sonuçta "eğitim yönetimi" belgen elinde olacak.

Burda 3.400 TL bende %56 rapor var bu durumda 1500 gibi bişi oluyo sınav sanırım ekpss mart veya Nisan gibi olur Bu arada hem sınava çalışıp hemde onu okuya bilinir zate ikinci öğretim dersler 17.00 sonra iki dönemiş şimdi başla haziran son

poyraz.

Atandığınızda şartlara göre değişe bilir. Büyük ihtimal göre bilirsiniz. Alanınız nedir? 🙂

Sosyal Bilgiler

Hocam bu yanlız tezsiz yüksek lisans

poyraz.

Tezli, tezsiz farketmiyor hatta kademe ilerlemeside sağlanıyor. Ek ders ücretinde de farklılık gösteriyor.

Niyetlendim hocam burda ki Eğitim bilimleri de 2 tane engelli kotası koymuş alım gno ile oluyor baş vurdum 1 ekimde sonuç hem sınava çalışır hemde onu okurum görünen o ki yine çevrim içi Olcak gibi duruyor

poyraz.

Belki Meb de atama yapabilir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Sosyalci cok az alım oldu sağolsun teşekkür ederim

Üst Alt