Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüksek maaşla ağır işte çalışmak mı, az maaşla bankada çalışmak mı?
Merhaba ben işkur un bana bulduğu boyner in beymen mağazasında depo elemanı olarak çalışıyorum.Maaşım 1300 net 300-350 arası yemek vs.Brüt 1700-1750 arası . Her şey güzel fakat depo işi yapıyorum ağır biraz onu geçtim haftada 2 gün sabah 10 akşam 10 diğer günler 8 saat 1 günde izin . Çok ağır geliyor benim için
Bugün de işkur aracılığıyla şekerbank genel müdürlüğe çağırdılar. Hukuk müşavirliği bölümünde getir götür işlerine(adliyelere vrak getir götür avukatlara evrak bırak vs.) çoğu zaman da büroda evrak işlerine yardım niteliğinde bir iş c.tesi pazar tatil asgari ücretin üzerinde bir maaş 2 gün içinde dönecekler maaş olarak 1000 olabilir herhalde günlük 12 tl yemek parası ve yolu kendilerine ait.
Sizce yardırıp beymen de 1700 brütle mi çalışmalıyım yoksa şekerbank ta genel müdürlükte az parayla stressiz bir iş ?
Günlüğü 12tl den 360 tl yemek yol da 140 tl olsa toplam 1500 tl eder cumartesi pazar ve resmi tatilleride düşününce ben olsam bankaya geçerdim. Birde özel sağlık sigortası olur bankacıların iyi düşün
mağazada bedenen çok yorulduğun yazından belli fakat gideceğin banka işinde de beyin olarak yorulacağını söylemek isterim ki beyin yorgunluğu ve stres, vücut yorgunluğu gibi dinlen geçer şeklinde olmuyor malesef. paraya ihtiyacın var ise mağazaya devam et hiç değilse emss sınavına kadar idare et derim.
Ben eskiden Özel bir bankada şu an senin teklif aldığın işi yapıodum evrak getir götür yani ofisboy. Sana diyeceğim yoğunluğu çok olur bankanın yani benim şube öyleydi ama sana teklif edilen iş nasıl olur şubede mi olur genel müdürlükte mi olur bilemem bankayı rahat bir yer olarak asla görme ama tecrübe kazanırsın ben 3 sene dayanabildim açıkçası sonra kaçtım şimdi Başka ilde Hizmetliyim benimde bu aralar kafam karışık çünkü Ailemin olduğu yerde kamu bankasına geçme şansım doğdu ama bende kararsızım cunku bankanın pisliğini yoğunluğunu biliyorum o yüzden şu ankı memurluğu bırakasım gelmiyor açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun
Çalışacak kişi sensin arkadaşım neyi yapım yapamayacağını senden başkası bilemez ki en iyisini sen bilirsin o yüzden nerede çalışacağına sen karar verebilirsin İşsizlik sorunu olan bir ülkede böyle soruların sorulması çok mantıklı değil
cicikıs günlük 12 tl dediğim çalıştığım gün boyunca haftada 5 gün çalışıyorsam 60 tl yemek parası gibi...
Emms olayına gelince bütün umudumu oraya bağladım.Atanma olasılığım yüksek kapasitem var gibi düşünüyorum Lakin sınava kadar idare etmem lazım.Kendimi yıpratmam NİYE?
Kardeş merhaba
Ben 2 ay önce finansbankta çalışıyordum asgari ücretten fazlası diye düşünerek grdim yemek parası dahil 1000 tl alamıyordum.
ama ortam ve huzur görünüş itibar açısından kesinlkle bankaya geç durumun müsaitse
şimdi napıon dersen senn şuan aldığın ücretle özel bir firmada çalışıorm
Saygılar sevgiler
Kardes agir is senin hastaligini dahada ilerletcekse bence parasi batsin derim.Sağlıgın ilerleyip hic calisamayacagin (4-5 saatlik ise bile dayanamayacagin) zamanlar gelirse beni cok iyi anlarsin.
bugün şekerbank tan aradılar görüşmenin olumlu geçtiğini benim işe sıcak bakıp bakmadığımı sordular.1430 tl brüt ten yatacakmış sigortam .Kendileri bireysel emeklilik için her ay 100-150 tl gibi bir rakam yatıracaklarmış.Eğer işten çıkarsam emekli olmadan bu parayı aylık 200 yatırmış gibi geri alabilecekmişim.Servisi varmış .Bir de maaşı 950 tl imiş.Özel sağlık sigortası da varmış.C.tesi pazar tatil vs. dedi.. Telefonda bir 15 dakika konuştuk neredeyse ben dedim maaşı az buldum vs. bir aileme danışayım pzt. dönerim ayağı yaptım.
Bugün de maaşım yattı 1695 tl 340 tl de yemek parası.Napıcamı şaşırdım ???
maaşı nerede fazla alıyosan orda devam kardeşim bu devir o devir...
ben işsizdim d & r mağazaları asgari ücrettten işe çağırdı gittim başladım 6 ıncı gün erem hastahanesi aradı 1100 tl dedi çıktım oraya geçtim 1 ay sonra sodexo çağırdı 1370 ten çıktım oraya geçtim o arada atamam çıktı hizmetli kadrosuna çıktım oraya geçtim... babamın yeri değil iyi ve geçerli bi teklif alsam şartları daha iyi burayıda bırakırım beni bağlayan hiç bişey yok... ama hiç kimse devlet kadar garanti veremeyeceğine göre burda sabitim... mesele çalınan zaman aynı mesele işin vazgeçilmezi olmak ve bunun yanı sıra mali olarak rahatlamak
erdal kardeşim şimdi şöyle bir şey var ben depodayım ne uzarım ne kısalır ama bankada illa güzel bir pozisyonda kendime yer bulabilirim.Kafam rahat olabilir.
kardeş toplamda eline 2.035 tl para geçiyormuş. bence bırakma bu işyerini yeri geliyor 100 tl nin bile kıymeti çok fazla oluyor hem adamlar bakayın son gününde maaşını yatırmışlar. şu zamanda kim alıyor ayın son gününde maaşı.Bence devam et derim. bankalar ve onlarla ilgili bağlantılı kuruluşlar işi hep kendi taraflarına yontarlar.işlerini hep sağlam kazığa bağlarlar. belki işe girip çıkacak olsan senden tazminat bile alırlar. Emss sınavına hazırlan bence devlet kadrosu hariç işini bırakma derim. Özel sektörün iyisi olmaz kardeş. Olsa da bu parmakla gösterilecek kadar azdır. Say dersen 1. Senin çalıştığın yer (çünkü sigortan aldığın maaş üzerinden yatıyor anladığım kadarıyla) yine de karar vermek sana düşer. Çünkü biz senin çalışma ortamını bilemeyiz. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Sonra hakkın kalmasın kimsede. Ama bütün dünyada geçerli bir kanun var paranın çoğunlukla üstün olduğu göz ardı edilemez.
Arkadaşlar c.tesi - pazar ve resmi tatil günleri izin olduğu için bankayı tercih ettim.Boş zamanlarımda emms için ve isem in açtığı kurslar için kafa yoracağım.Evrakları topladım ve bugün teslim ettim.Pazartesi başlayacağım.Hukuk müşavirliği departmanında destek görevlisi olacakmışım.Acaba hep angarya işler mi bir de Ücret teklifimiz 980 TL. Brüt Ücret+ 451 (SYT)’dir. bu ne demek ?