Merhabalar ben Serkan bundan 3 yıl önce iş kazası geçirdim ve karıştıranlar mahkemelik olduk 3 adet mahkemede davamız sürüyor sgk denetmenleri beni haklı buldu bu olay 2 senemi aldı malum işler ve süreç yavaş ilerliyor sgk beni heyete yolladı ve %13 sürekli iş görememezlik raporu aldım sınırsız süreli bunu sgk dan öğrendiğimde itiraz ettim vücudumdaki platinleri hareket kısıklıklarını omurgadaki kırıkları ve iş kazası ile ilgili hastalıklarımı yazdım ayakta durunca belimin ağrılarını tansiyon kolesterol kazadan önce sağlıklıydım bunları belirttim ve çıkan %13 sgk heyetinin raporuna itiraz ettim ve 3 bin tl gibi bir maaş bağlanmış rapor süresiz dilekçeye yazdım raporumun yüksek sağlık kuruluna gidip yeniden değerlendirilmesini arz ettim
1. yüksek sağlık kurulu raporu ne zaman sonuçlanır ?
2.yüksek sağlık kurulu süresiz raporu süreli yapabilirmi ?
3.yüksek sağlık kurulu rapor oranını degiştirebilirmi ?
rapor oranı atarsa bu zamana kadar olan rapor ücretini toplu aldım oran artarsa bu toplu ücret farkını verirlermi ?
4. Yüksek Sağlık Kurulu rapor oranı nı düşürebilirmi ?
5.yüksek sağlık kurulu raporu çıktığında bana tebliğ edilirmi ? Çünkü ilk rapor bana tebliğ edilmedi sgk daki görevlilere sorduğum da raporu size veremeyiz bizim kurumun dediler yüksek sağlık kurulu raporunun sonucunu nasıl öğrenebilirim ?
Cevaplayan olursa şimdiden çok teşekkür ediyorum ve All ah kimseyi hastaneye mahkemeye ve sgk ya düşürmesin süreç çok yıpratıyor heyete çıkmaktan bıktım adli tipten bıktım ve şu devirde bağlanan ücret 3 bin tl hiç olmamasından iyidir ama eskisi gibi eski işimi yapamıyorum ve bağlanan ücretleri az bulmaktayım inşallah ben ve benim gibi meral edenler burdan öğrenirler Allaha emanet olun.
1. yüksek sağlık kurulu raporu ne zaman sonuçlanır ?
2.yüksek sağlık kurulu süresiz raporu süreli yapabilirmi ?
3.yüksek sağlık kurulu rapor oranını degiştirebilirmi ?
rapor oranı atarsa bu zamana kadar olan rapor ücretini toplu aldım oran artarsa bu toplu ücret farkını verirlermi ?
4. Yüksek Sağlık Kurulu rapor oranı nı düşürebilirmi ?
5.yüksek sağlık kurulu raporu çıktığında bana tebliğ edilirmi ? Çünkü ilk rapor bana tebliğ edilmedi sgk daki görevlilere sorduğum da raporu size veremeyiz bizim kurumun dediler yüksek sağlık kurulu raporunun sonucunu nasıl öğrenebilirim ?
Cevaplayan olursa şimdiden çok teşekkür ediyorum ve All ah kimseyi hastaneye mahkemeye ve sgk ya düşürmesin süreç çok yıpratıyor heyete çıkmaktan bıktım adli tipten bıktım ve şu devirde bağlanan ücret 3 bin tl hiç olmamasından iyidir ama eskisi gibi eski işimi yapamıyorum ve bağlanan ücretleri az bulmaktayım inşallah ben ve benim gibi meral edenler burdan öğrenirler Allaha emanet olun.