Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce araştırma hastanesinden vergi indiriminden faydalanmak için raporumun yine yeni yeniden yüksek sağlık kurulu tarafından düşürüldüğünü öğrendim Hastanenin bana vermiş olduğu oran C yüksek sağlık kurulu raporumu 8 e düşürmüş ,dahası 6 ay önce aldığım C lük raporu 6 ya düşürmüştü,
Artık bundan sonra idare mahkemesine dava açma yolunuda düşünmeye başladım sorularım;
1.Davayı idare mahkemesinemi açmalıyım
2.Dava acmış olursam yüksek sağlık kurulunu hangi argümanlarla dava etmem gerekir
3. 2010 yönetmeliğinde beni haklı kılacak veya hastaneden aldığım raporun kabul görülmesini sağlıyacak düzenleme varmı
4.Dava sürecinde yeniden vergi indrimi nden yararlanmak için muracat edebilirmiyim
Artık bundan sonra idare mahkemesine dava açma yolunuda düşünmeye başladım sorularım;
1.Davayı idare mahkemesinemi açmalıyım
2.Dava acmış olursam yüksek sağlık kurulunu hangi argümanlarla dava etmem gerekir
3. 2010 yönetmeliğinde beni haklı kılacak veya hastaneden aldığım raporun kabul görülmesini sağlıyacak düzenleme varmı
4.Dava sürecinde yeniden vergi indrimi nden yararlanmak için muracat edebilirmiyim