Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek şekerim var. Engelli raporuma oran olarak etki eder mi?

dogandurukan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Peki şimdi benim şekerim 250 ile 480 arası %40 raporuma ne kadar katkısı olur raporum yükselirmi %Hba1c oranım 12.2 diye kurula vermek için evrak verdi doktorum bu geçerli olurmu?

Anladığım kadarıyala tip 1 diyabetsiniz.evet doktorun verdiği evrak kurulda değerlendirilir.ayrıca var olan bir raporunuz var sanırım buna diyabet ten %30 eklenir geçmiş olsun.

Kaan bey iyi geceler mesajıma verdiğiniz cevaba teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak bende Kronik obstrüktif akciğer hastalığım var buda raporda etkili olur mu acaba?

Rica ederim hocam.Evet koah içinde ayriyeten %alırsınız...
GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ
1-Doğuştan veya kazanılmış akciğer, plevra ve göğüs kafesi hastalıkları veya akciğeri tutan
diğer bütün hastalıklarda solunum ve dolaşım fonksiyonunda bozukluk yapmışsa; Solunum Fonksiyon Testlerine göre değerlendirme yapılır
a- Az etkilenme varsa 20
b- Orta derecede etkilenme varsa 40
c- Ağır derecede etkilenme varsa veya kronik kor pulmonale gelişmişse 80

Kağan52

Kaan bey bu astım olarak mı yoksa koah olarak mı bilmiyorum ama yolda giderken hızlı yürüsem veya yokuş çıksam sıkışma yapıyor yanımda ilaç gezdiriyorum önceleri ipravent kullanıyordum şimdi combiberoinhalasyon yazdı doktorum ayrıca evde kullandığım ventofor combi ve panthero NEOHALER de cabası bunları kullanmasam nefes almam zor heyete giren doktor bunu inşallah dikkate alır umarım

Heyette %kaç alırım

Arkadaşlar Selamunaleykum dün bende heyetteydim sağ el bilekteki %40 raporum vardı ilaveten şekerim için tip2 %20, Astım hastalığımıda KOAH teşhisiyle %20 olarak yazmışlardı doktorlar ama heyettede kilom için değerlendirme için boy&kilo istediler boyum 1.69 kilom 106 acaba bundanda değerlendirme yaparlarmı %kaç verirler bu durumda??

dogandurukan mrb
Sağbilek%40
Tip2diyabet%20
Koah%20
balthazard hesabına göre toplamda%62 ederobezite için bir yorum yapamıycam oran verilirse en az%20 verilir.

dogandurukan obezite için % kaç alırsınız bilemem
Ancak fazla fark etmez balthazard hesabına göre.

Umut be benim alacağım rapor %70 altına düşmemesi gerekiyor çünkü zaten %40 raporum var az gelirse nasıl itiraz etmeliyim

dogandurukan
Siz heyete girdiniz mi?Sanırım girdiniz rapor sonucunu bekliyorsunuz?
%70 oran vereceklerini düşünmüyorum...
İstediğin % deyi alamazsan itiraz hakkın var...
İl sağlık müdürlüğü kanalı ile itiraz edebilirsin.
Siz raporu engelli haklarından faydalanmak için mi alıyorsunuz?

Bacıbey hanım benim sağ el bilekten sürekli %40 raporum vardı buna ek %20 tip2 şekerden ve %20 koah hastalığınan işlendi heyetten yüzde kaç çıkar sizce?

Kalem hanım benimde bir sorum olacak. Benim önceden %40 raporum vardı sonradan şekerim çıktı aslında daha önceden çıktı 600 olunca farkettik doktor %20 verdi ilavetende %10 yazdı KOAH hatalığımda vardı ondanda %20 verildi eski raporumda ilave edildi ama heyete girince heyetten %65 çıktı şimdi bu haksızlık değilmi nasıl bir yol izlemeliyim bir akıl verirmisin?

Üst Alt