Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüksek tansiyon ve kilo fazlalığından 9 aydır hava değimi aldım. Sonuç ne olur?

Birhanx12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Henüz 4 günlük asker iken yüksek tansiyondan dolayı hastaneye sevkim yapıldı. Hastanede hem hiper tansiyonum olduğu hemde boyuma göre kilonun 11 kg fazla olduğu söylendi ve 6 ay hava değişimine gönderildim. 6 ayin sonunda smk kararıyla tekrar 3 ay hava değişimine daha gonderildim. Yarın 3 ayin sonuna da geliyorum tekrar smk kararı verilecek sizce sonuç ne olur? Muafiyetimin verilmesini istiyorum ne yapabilirim hava değişimi süresince ne askeriyeden ücret ödeniyor nede çalışabiliyorum önerilerinizi bekliyorum.

Birhanx12 mrb geçmiş olsun hiper tansiyon için kullandığınız bir ilaç varmı tansiyonunuz 150/100üzeri çıkarsa muafiyet verilebilir diye düşünüyorum.

Evet kullandığım bi ilaç var 190/120 çıkıyor bazen fakat 6 ay sonunda devlet hastanesine gittiğimde bana boy kilo uyumsuzluğundan dolayı 3 ay hava değişimi verdiler tansiyonum ele alınmadı. 9 ay hava değişimi aldım yarın tekrardan smk ya gideceğim tekrar verme ihtimalleri varmı peki ?

Birhanx12 3 defa almışsınız hava degişimi
Karar verme ihtimalleri var tansiyonunuzuda belirtin
Hiper tansiyon muafiyet sağlar ben aldım
42 madde fıkra/1 ve/10 göre

Derdimi kimseye anlatamıyorum ki, heyet tek birşey sormadan kendi kendine kiloma boyuma bakıp akşam kararı gelip alırsın diyorlar çok saçma bi sistem var

Üst Alt