Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yumurtalıkların ve rahmin alınması durumunda yüzde kaç oran verilir?

halnar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kadınlarda yumurtalık kanseri nedeniyle yumurtalıklar ve rahmin ameliyatla alınması durumunda % kaç özürlülük oranı verilir.
Özürlülük cetvelinde onkoloji nedeniyle oluşan özürlerde ana hastalığın oranına ... net %20 eklenir diyor. Bu ana hastalığın oranı 1.2 ile çarpılarak toplam puan mı bulunuyor. Net %20 eklenmesi gerekmez mi

kanser dışında rahim ve yumurtalık kaybında oran alınıyormu bilgisi olan arkadaşlar ..

Sakatlık oranı cetveline göre rahmin alınmasına % 15 oran verilir. Onkoloji tablosunda bahsi geçen % 20'de balthazard formulü ile eklenir. Sonuç, 20+15= 32 çıkar.. Kadın hastalıkları için verilen en fazla oran zaten % 15..
_________

Kadın hastalıkları tablosundan ilgili bölüm:

Serviks veya uterus deformitesi/hastalığı ile ilgili tedavi ile kontrol edilemeyecek bulgu ve belirtiler var veya tam bir servikal darlık var veya [FONT='inherit']Premenapozal hastada serviks veya uterusda anatomik kayıp varlığı.[/FONT]:% 15

selam arkadaşlar şimdi ben bi doktorla görüştüm rahim ve yumurtalığım alındı ancak yaşa göre verilen oran değişiyormuş ban yetiyor ama 41 yaşındayım yaş çoksa doğurganlık için geçbir yaş olunca oran düşük veriliyormuş ... cetvelde böyle bi durum varmı arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun lütfen çünkü diğer rahatsızlıklarıma oran alabilirsem sıkıntım yok ama bu sekilde bi uygulama varsa benim için sıkıntı olur..

arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum rahim ve yumurtalık alınmasına 0 oran veriliyor deniyor... bununla ilgli hiç rapor almış olan varmı yada bir bilen

orda oran var burdada olduğunu söylediler ama sanıyorum bundan doktorların haberi yok... ??

eşim de yumurtalık kanseri eşimin yumurtalığı rahim ve 26 adet lenfleri alındı bunlara ayrı ayrı özür oranı veriliyor mu bilen varsa biğilendirsin

Üst Alt