Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yunanistan'ın yeni sağlık bakanı görme engelli

mgencturk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Biz ülkemizdeki problemleri konuşa duralım, komşu Yunanistan'da yeni hükümet kabinesinde görev alan sağlık bakanı Panagiotis Korumblis görme engelliymiş.

Evet o haberi bende okudum, bende diyorum ki şı akp nin politikalarını beğenen arkadaşlara sesleniyorum; bizde bütün engelliler olarak kendi aramızda birleşsek ve oyumuzu ona göre versek bak o zaman bize ne kadar değer verirler, yok arkadaşım aramızda birlik yok hep aynı zihniyet neymiş sağcıymış, neymiş solcuymuş, neymiş dindarmış, bırakın Allah aşkına bu menfaatçi düşünceleri... Bakın yunanlılara adamın inancı bile yok adam ateist olduğu halde engellilere bakanlık vermiş biz onlar kadar olamadık bizde ise ne kadar hortumlarız düşüncesiyle hep sermaye gruplarına oyumuzu veririz, hırsızlara oyumuzu veririz. Allah aşkına hep birlikte bir olalımda engelli siyasetine bir yön verelim, bırakın artık şu ideolojik düşüncelerinizi...

:eek:oda biseymiii:pbizim sagir cumhurbaskanimiz, sagir basbakanlarimiz bile vardi zamaninda nurlar icinde yatsinlar.ismet inonu benim idolumdur. bulent ecevitin yaptiklarida coktur ulke icin.kibris fatihi.

encok ateıst ıskandınavlarda vardır en ıyı engellısıne bakan ulkelerde onlardır bızdekı durumu yazdırmayın bana anladınız sız.:mad:

Ateist komunist sistem hiçbir ülkede işe yaramamıştır. Deneyip görmek için bu sitemi uygulayan ülkelere bakabilirsiniz.
Aynı sistemi Komunist belediye başkanına sahip Ovacık Belediyeside uyguluyor. Güzel işler yapıyor halk ALLAH RAZI OLSUN diyor.

Bakalım nereye kadar dayanacaklar göreceğiz.

Yunanistan sağlık bakanı görme engelli olması güzel umarım yasalara yönetmeliklere nereye imza çakacağını bilir.
(Amacım dalga geçmek değil ancak görme engelli biri olarak şekil yapacağız oy alacağız diye bizden hizmet bekleyenleri mağdur etmeyi ben şahsen istemezdim. Görme yerine tekerlekli arabaya bağlı kalan yada farklı engeli olup bu işi yapmasına engel olmayacak birini bakan olarak atardım.)

pesimist57, sende bu kafa varken, çok zor çok (ben de senin gibi, hakaret olsun diye yazmadım).

ne güzel bir olay.yunanistan engelliye demek ki deger veriyormuş.8,5 milyon engelli türkiyede var ama engellilerin hali harap.BİZ ENGELLİLER ÜRETKEN İNSANLARIZ,TÜKETİCİ DEGİLİZ.Yeterki engellilere imkan versinler.Malesef engelliler türkiyede hak ettiklerini bir türlü alamıyor.BENCE HER DÖNEM HÜKÜMETTE BAKAN DÜZEYİNDE MUTLAKA BİR VEYA BİR KAÇ ENGELLİ olması lazım.

Pesimist57 arkadaşım kusura bakmada ben burada aylardır kendimi boşa yoruyor musum, baksana sen bile engelliler arasında ayrım yapıyorsun ya inanamıyorum sana yaa, biz burda birlik olalım diye naralar atıyorum sen ise bölücülük yapıyorsun, yazık çok yazık bize düştüğümüz duruma bak, rezillikten başka bişey değil...

Adamlar oy alacağız diye engelli adamın yapamayacağı bir iş veriyorlar göz boyuyorlar Engelliyle dalga geçiyorlar.

Sizde burada bana laf ediyosunuz..

Ahhh benim vatandaşım ahh...

meclisteki ilk görme engelli milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde konseyin ilk görme engelli üyesi Lokman Ayva vardı ama 2011 de
partiden sepetlenmiş

:eek:su pesimistte engellileri amma kucumsuyu:eek:niye yapamazmiskii. inonu, ecevit tamamda. bi sagirda abdullah guldu :pgerciii ona koklear implant diye yalanciktan dinleme cihazi yerlestirdilerde adamcagizi fuatavni yaptilarmisss:pteoriye bakarsani.:eek:

Ben engellileri küçümsemiyorum.

Siz EGO yapıyorsunuz. Engelliyiz ama Normal insan gibi davranabiliriz diyorsunuz. (Hak, Hukuk, Eşitlik eyvallah ancak siz bedenen engelinizde de eşitlik arıyorsunuz.)

Engelliyiz her şey bizim istediğimiz gibi olacak her şey bizim etrafımızda dönecek gibi davranıyorsunuz.

Realist olun. Hayaller üzerinden değil gerçekler koşullar şartlar üzerinden gidin şikayet edin.

Ki bu lafımda da ne dediğimi anlamayacaksınız. Hatta ben sizin bu lafı nasıl düşündüğünüzü dahi çözerek bu yorumu yapıyorum ve tekrar cevap yazmayacağımı belirtmek istiyorum.

cnm yaaa, çözdün sen, evet evet, haklısın tabii ki. reailst olsun sakat arkadaşların da senin gibi. Hatta şu salak Yunanlılara da çevirip göndermek lazım bu yazdıklarını, derhal gereğini yapsınlar...

pesimist57, ya düşünceni tam aktaramıyorsun yada art niyetli yaklaşıyorsun ! Fikrler konuşulur tartışılır bunlar olağan şeyler... Burada dertlerini anlatan, tecrübelerini aktaran, problemlerine çözüm arayan insanlara haksızlık oluyor... diyecektim esas problemin yunanistandaki sağlık bakanının değil trollüğün olduğunu gördük:)

valla brova ateist deselerde CIPRASa. gelir gelmez pahali makam araclarini satarak kamudan isten cikarilan 3500 kisiyi tekrar ise alacakmis. bizde ise dinimizi ogreten diyanete MERCEDES:pbunlar engellileride iyi yerlere getirecek. iste dindarlik.

'Yeni Suudi Kralı ayrıca, devlet memuru, emekli, öğrenci ve engellilere 2 aylık ikramiye verilmesi ile elektrik ve su hizmetleri projeleri için 20 milyar Riyallık (5,33 milyar dolar) bütçe ayrılması talimatı verdi.'

darısı bizim kralcıklara..

Hz. Muhammed sav Efendimiz bir amayı yani göremeyen bir sahabeyi, savaşa çıktığında kendi yerine vekil olarak bırakmıştr yani devlet başkanının vekili olarak... 1400 yıl kadar önce....

bizim ülkemizde engelliler sırtta kambur olarak görülüyor elin oğlu bakan yapıyor iki kuruş maaş alsın yeter diyor bizimkiler herşeyi kendileri biliyor ha bizde millet vekili var ama pasif durumda hem geçmiş dönemde hem şimdiki dönemde şimdi mesela ben kamuyönetimi okuyorum kaymakam olacağım desem beni kaymakam yaparlar mı bu ülkede düşündürücü bir durum yüksek ihtimalla yapmazlar dayanakları da hazır kaymakamlık sınavı şartlarında araziyi gezecek uygun fiziki şartlara sahip olmalı ibaresi var bu dayanakları olur ama işin idari kısmını düşünürlerse yani bu adam kaymakamlık yapacak idari kabiliyete sahip derlerse bir ihtimal olabilir inşallah hayırlısı olur

insanlARIN YASAM HAKKININ kutsal oldugunu dusunen biri olarak kocamaaan bir brova daka CIPRASa:eek:
TURKIYE sinirindaki dikenli telleri kaldiracakmis. avrupaya kacak gitmeye kalkip gemilerde telef olan insanlar geliyor hep gozum onune:(
haydiii cipras, insanlik onurunu ayaklar altina alan cikarci zihniyetler icin yolunda basarilar diliyorum:eek:

Ben bir engelli iş adamıyım koçum, fakat doktor değilim, avukat değilim, öğretmen hiç değilim kısacası hattını bilirim hıhı polis hiç değilim Allahtan korkarım Atatürkümü canından özünden çok severim onu öyle severimki kıskançlık bile yok artık der biz sinekten yağ çıkarırcasına yaşamıyoruz sevgi ve saygı bizlerin temel ilkesi umutsuzluk kitabımımızda yazmaz hepimiz bu topraklar üzerinde yaşıyoruz engellilerin yukarda değil yüreğinde Allahı vardır

şuan bir çok engelli vekil gitti meclise onlarda öncekilerden farkı olmayacaklardır daha öncekiler engelliliği kulanıp gittiler keseleri doldu rahatlarına baktılar şuan tekerlekli sandalyede bir bayan var onları aile sosyal politikalar bakanı yapsınlar o anlar engellilerin hal,inden diyecem ama inşallah oda baş sallayıp maaş alanlardan olmaz.

Üst Alt