Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurdışında doğan ama Türkiye'de yaşayan engellilerin hakları nelerdir?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
sizlerin engin bilgelerinize dayanarak bir kaç soru sormak istiyorum..

1977 fransa doğumluyum.1985 yıllında fransadan kesin dönüş yaptık ve türkiyede yasıyorum.ve burda sürekli %52 sürekli raporum var.

acaba fransada doğduğum için avrupa standarlarına göre haklarım varmıdır bir engelli olarak bunu öğrenmek istiyorum sizlerden..simdiden herkeze teşekkürler.

Az çok durumumuz aynı... Bazen benim de aklıma düşer, birkaç bir şey okurum bakarım sonra vazgeçerim.. Doğum Hollanda, 89'da kesin dönüş ve %53 raporum var..

Bu konumdayken yalnızca Türkiye şartları geçerli... Ancak tekrar vatandaşlık hakkı ile Avrupa haklarını elde edebiliyoruz.. Bunun için de yaşamı o tarafa çevirmek gerekiyor.. Şimdi gitmek eskiye göre daha zor (şartlar anlamında)

Tecrübesi olan var ise bilgi almayı ben de isterim..

Sselma,
evet durumlar hemen hemen aynıymış.. avrupa doğumlu olduğumuz için haklarımızın olabilceğini düsünüyorum...cifte vatandaşlık hakkımız orda doğduğmuz içinmi yoksa engelli olduğumuz içinmi elde edibiliyoruz acaba..

modaratör ve tecrubesi olan arkadaşlardan bilgi almayı cok istiyoruz...

Üst Alt