Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüreğimden yüreğinize...

denizwill

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba..

Hayattaki asıl engelin insanın düşüncelerinde olduğunu bilenlerdenim. Sizlerle aynı kaderi paylaşmıyorum ama yaklaşık iki haftadır sitedeki hemen hemen her yazıyı okudum. Bu kadar beklememin nedeni sizleri ve hayatlarınızı daha iyi tanımak istemem. Ben meme ca'yım (göğüs kanseri) ne kıyaslıyorum durumumuzu ne de sizleri kendi derdimle sıkmak istiyorum. Sadece hayatlarınıza dokunabilmek, sizlerle tanışmak ve o güzel yüreğinizden geçen düşünceleri paylaşmak istiyorum.
Bir kitap okudum yaklaşık 3 hafta önce ve hayatım değişti, adı 'Senden Önce Ben' konusunu anlatmicam ama beni sizlere yakınlaştırdığı ve 2 haftadır burayı takip etmemi sağladığı için kitaba ve yazara minnettarım. Her ameliyat bana kaybettiğim parçalarıma ramen hala burada olduğumu ve hala ışıldadığımı öğretti. Çünkü biz, bizim yüreklerimiz, kaybetiiğimiz parçaların toplamından daha büyük.

Dualarım ve yüreğim hep sizlerle.

Sevgilerimle, Özge Deniz..

Çok geçmiş olsun.Bazen hayatın sürprizleri kötü olur hiç değişmeyeceğini düşündüğümüz şeyler bir anda değişir...Kimsenin derdi kimseye uymaz ve yaşayan bilir.Belki başına gelen talihsizlik hayata bakış açını değiştirdi ve küçük şeyleri sorun etmemek gerektiğini aslında zamanın ne kadar değerli olduğunu hatırlattı...Evet hadiseler tektir ama bakış açısı çok önemli...Umarım zorluklar ardında kalmıştır ve bakış açın hep böyle pozitif olur...

teşekkürler Hülya abla, hayatın en acı yanına gülmek gülebilmek benim en iyi yanım ve elimden geldiğinde bunu çevreme ve yüreğimdekilere aşılamaya çalışıyorum, UMUT hep bizimle olsun..

Ne güzel bir düşünce dilerim umut hep bizime olur:)

Öncelikle geçmiş olsun
İnsanın hayatında ne olup biteceği hiç belli olmuyor. Bazen hiç istemesek bile hayatın bize biçtiği rolü oynamak hatta hayatın bizi sürüklediği yere gitmek zorunda kalabiliyoruz. Burada en güzel olan ise sizin hiç umutlarınızı yitirmemenizdir. Gerçekten her şeye rağmen hayat dolu olmanız, hayata küsenleri imrendirecek kadar güzel... Rabbim inşallah bir an önce şifanızı verir.
Hayatta umutsuz yaşamak zaten mümkün değildir. Hatta umutla ve ısrarla yaşama tutunmak, kendimizi motive etmek hem kendimiz için hemde tüm sevdiklerimiz için önemli bir moral kaynağıdır. Bu güzel ve örnek davranışınızdan dolayı kutluyorum.

teşekkürler iyi dileklerinize, UMUDUM beni güvende hissettiren tek şey ve ''bunu bir tek kişiye bile aşıyabilirsem ne mutlu'' diyerek açıyorum sabah gözlerimi. UMUT sağlık ve mutluluk hep bizlerle olsun inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım ,güzel düşüncelerin ve yüreğin içinde ayrıca tebrik ediyorum

[FONT=arial]teşekkür ederim, güzel düşünelimki iyi olsun herşey..[/FONT]

“Hiç kimseye, iman hariç, sağlıktan daha hayırlı bir şey verilmemiştir...Rabbimiz sağlımızı bozacak fiiliyatlar bize yaptırmasın. Sağlığı bozulmuş hasta olan kardeşlerimize hayırlı şifalar, dertli olan kardeşlerimize de hayırlı devalar versin. Amin!

geçmiş olsun arkadaşım şimdi tıp ilerledi ve umudunu bozma moralini asla bırakma arkadaşım benim annemin göğsü alındı belki 15 senedir yaşıyor

çok geçmiş olsun sakın moralini bozma canım aynı hastalık bendede var ama onun beni yenmesine müsaade etmedim etmemde sakın pes etme

“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”

Mrb; Zaten ben Müslümanım diyen kişi "ümit ve korku arasında olmalı" Hayırlı kalın...

teşekkürler ''amicable'' ''Türkan hanım'' ve ''Mehmet bey''
UMUDU kaybedip pes etmek yok, geldiği gibi gidecek gitmesini bilecek.

Sevgilerimle. Deniz

Kula bela gelmez hak yazmayınca.. Hak bela yazmaz kul azmayınca.. Kula ne gelir ise Haktan gelir garip kul(insan) ise bunu kul(insan) yaptı sanır... ve unutmayalım imtihan(sınav) dayız sonuç ne olacak o da meçhul... Sabredelim görelim Mevla'm neyler neylerse güzel eyler inşallah...Hayırla kalın...

Üst Alt