Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışı borçlanması yaparak emekli olan var mı?

Seyyahi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben %51 engelliyim ve vergi indiriminden yararlanıyorum yurt dışı sigorta başlangıcım 1984 olduğu için yanlış bilmiyorsam 15 yıl 3600 günden emekli olabilirim.Ama 3600 günü doldurabilmem için 1300 güne ihtiyacım var bunuda yurtdışı borçlanması yapabilirmiyim ? ve bununla ilgili hangi bankalardan kredi alabilirim?
bu şekilde emekli olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden çok teşekkürler.

Eksik olan 1300 günü ssk ya müracaat ederek borçlanma yapabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta ise ilk önce ssk lı çalışmaya başlayacaksınız sonra ssk ya müracaat edeceksiniz.
Bu işlemi yapmadan önce ssk ya müracaat edin anlaşmalı bankalardan kredi çekebilir miyim diye danışın sonra yapın

01.01.2015 itibarı ile %51 engellilik raporum,1300 gün yurtdışı borçlanması ile ve 3.dereceden vergi indirimi ile 3600 günden emekli oldum Darısı tüm arkadaşların başına.Bu konularla ilgili sorusu olanlara yardıma hazırım.

Ne güzel. Gözünüz aydın.

Borçlanmayı hangi rakam üzerinden yaptınız? Ne kadar maaş bağlandı acaba?

Üst Alt