Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışı ithal araç mı yoksa yerli sıfır araç mı önerirsiniz?

gk79gk

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporum çıktı çıkacak inşallah ,özürlü derneğinden bir tanesi bana sana yurt dışından araç getirtelim diyor sizce yurt dışından yurt içinde alacağım fiyata daha kaliteli bir araç alma imkanım varmı varsa yurt dışı aracı 10 yıldamı satıyorum yurt içini 5 yıldamı satıyorum

düşünceleriniz nelerdir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim tavsiye bekliyorum daha neden derseniz yurt dışı örneğin buradan alacağım bir küçük sınıf fiyatına oradan aynı özelliklerde bir büyük sınıf araç alınabiliyor mantıklı olan benim de sıfır yurt içi aklıma yatıryor.

yok 3 yaş sınırıgelince o avantaj gibi görülen durumlar dezavantaj oldu onun için burdan garaktili sıfır araç almak daha mantıklı tabi bütçesiyeten için yetmeyen gariban adam nasıl alacaksa oda ayrı sorun. yurtdışı almanız bence mantıklı olmaz hem geri devir etme konusunda süre uzun hemde burda sıfır araç görerek alıyorsun keyfine begendigine hemde garantisi vs var

ben yurt içinden 0 araba aldım çok memnunum. elbette ki yurt içinden alınan araba daha avantajlı oluyor.

2010 modelinin gelişi ne kadar olur sizce

evet yurt içi uygun örneğin 207 otomobilin 2tronik versiyonun bize gelişi şu an 21000 lira yurt dışından alınan 2010 modelinin gelişi ne kadar olur sizce ?

burda sıfır almak daha avantajlı eskiden yurt dısında istediginiz yasta ki aracı getirebiliyordunuz ama şimdi 3 yas sınırı geldi onun icin fazla bir avantajı kalmadı.yinede kara sizin

üç yaş sınırı daha iyi deği lmi ?

3 yaş sınırı daha iyi değilmi sonuç olarak en fazla 3 yaşındaki bir aracı getiriyorsun yani genç bir araç getiriyorsun sonuç itibariyle sıfıra yakın bir araç olmuş oluyor 5 yada 10 yaşındaki bir aracı getirsen de sonra bi 10 senede sen binsen aracın suratına bakılmaz olmazsmı yoksa bu yaş sınırını benmi yanlış anlıyorum ?

gk79gk nasıl daha iyi olsunki 3 yaş sınırı zaten adamın parası olsa tabiki daha küçük yaştaki arabaları alır yada sıfır alır. onu alacak kişide biliyor. ama parası olmayan neyapsın. hiç araba alamaz duruma getiriliyor. böyle bir uygulamanın iyi olması söz konusumu

Yurt içinden sıfır km. araç derim ben.

Yerli araç ve ihtal araç ayrımı ?

Merhaba arkadaşlar ort.eng olduğum için araç almak istiyorum raporum çıkmak üzere ancak aklıma takılan bir, iki soru var "özel tertibatlı araç kullanır"ibareli rapor ile yurt içinden ötv indirimli araç alabiliyoruz peki aynı rapor ile yurt dışından ithal otomobil alabiliyormuyuz yani herhangi bir ibareye ihtiyaç var mı ?

ikinci sorum ise yurt içinden sıfır km alınan aracı 5 yıl sonra normal bir kişiye normal piyasa koşullarında yani ödemediğim ötv araya karışmadan yani devlet benden ödemediğim ötv geri istemiyor değilmi bu şekilde satabiliyormuyuz ,ayrıca yurt dışı ithal aracı kendim kullanmak koşulu ile kaç yıl sonra satma hakkım var 5 yılmı 10 yıl mı ?

Üst Alt