Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışı plakalı araçların engelliler tarafından kullanımı..?

SİRLAN

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
yurt dışı plakalı araç türkiyede gezeri var otomatik vites öğrendiğim bilgilere göre her ayın başında ankara mersin istanbul yeşilköy de tekrrardan bir heyete girilip heyetten bu aracı kullanıryada gümrükten araç alır diye onay veriyorlarmış bunun ne kadarı doğru bilmiyorum rica etsem bana yardımcı olabilicek kişiler varmı acaba ne yol izlemem hakkında bu işlerle uğraşan kişiler varsa telefon numaralarını yazarmısınız teşekkürler b sınıfı ehliyetim var otomatık vites sol ayak kumandalı gaz pedalı diyede kodlarım yazıyor

bu araç bana hibe edilicek getiren kişi tarafında

yurt dışı plakalı araç

[FONT=sans-serif]yurt dışı plakalı araç türkiyede gezeri araç otomatik vites [/FONT][FONT=sans-serif]hibe edilicek [/FONT][FONT=sans-serif] bana öğrendiğim bilgilere göre her ayın başında ankara mersin istanbul yeşilköy de tekrrardan bir heyete girilip heyetten bu aracı kullanıryada gümrükten araç alır diye onay veriyorlarmış bunun ne kadarı doğru bilmiyorum rica etsem bana yardımcı olabilicek kişiler varmı acaba ne yol izlemem hakkında bu işlerle uğraşan kişiler varsa telefon numaralarını yazarmısınız teşekkürler b sınıfı ehliyetim var otomatık vites sol ayak kumandalı gaz pedalı diyede kodlarım yazıyor [/FONT]

Üst Alt