Selam arkadaşlar inşallah iyisinizdir kafama takılan sorunlar oldukça sizlere yazıyorum gene bir konu hakkında sizlerden görüş isteyeceğim değerli arkadaşlar ben 2016 yılında sgk dan %46 raporla emekli oldum benim yakınlarımdan yurt dışına şirketlerle çalışmaya gidenler var benimde 2 çocuk okuyor malum emekli maaşı yetişmiyor bende gitmek istiyorum benide götürün dedim onlarda bakalım olursa neden olmasın dediler bakalım yakında gideceklermiş ama benim kafama takıldı ben engelli emeklisiyim bana yurt dışı işi olurs sgk yaparlar mecburen yapılan bu sgk benim emekliliğime zararı olurmu tosyaya pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım yani engelli raporuyla emekli olan birisi tekrardan sigortalı çalışabilirmi çalışamazmı bana bir zararı olurmu olmazmı.
Bir diğer konuda arkadaşlar benim engel durumum %20 solunum yetmezliği %26 da duyu kaybı toplam %46 ben bu raporla araç almaya kalksam alabilirmiyim bu konular hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum özelliklede birinci sorum engelli emeklisi olupda sgk lı çalışmanın zararının olup olmadığı lütfen kesin doğru bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim hepinize kolay gelsin der iyi akşamlar dilerim.
Bir diğer konuda arkadaşlar benim engel durumum %20 solunum yetmezliği %26 da duyu kaybı toplam %46 ben bu raporla araç almaya kalksam alabilirmiyim bu konular hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum özelliklede birinci sorum engelli emeklisi olupda sgk lı çalışmanın zararının olup olmadığı lütfen kesin doğru bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim hepinize kolay gelsin der iyi akşamlar dilerim.