Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışındaki otomobil fiyatlarını görebileceğimiz alışveriş siteleri..?

LEONHEART

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Yurt dışından otomobil satışlarını hangi web sitelerinden araştırıyorsunuz bu konuda bilgisi olan herkesten cevap bekliyorum.
Teşekkürler...

Mercedes E serisi 1600 cc üretileceğini duydum haberi olan var mı? piyasaya çıktımı

evet koluman ankarada bizzat gidip gördüm ayrıca bmv 520 1600 cc araç çıkarıyor

Mercedes (E180,CLA), Volvo (S60,V60,S80) ve BMW (520) büyük motorlu araçların vergisinin fazla olması sebebiyle 1600 cc araç üretmeye başladı.

allah herkese nasip eder inş. da bu araçların bakım masraflarından kimsenin haberi yok galiba :D:D:D

2012 model bmw 3.16 benzinli otomatik aracın yıllık bakımı 2000 euro ;):D;) düşünün ki yeni çıkan

mercedes cla 200 urban otomatik benzinli modeli yakıtı ş.içi 100 km de 11 litre yakıo

bence bu tarz araç alacaklar çok yönlü araştırma yapmalarını tavsiye ederim. ama maddi gücü olan için yukardaki

söylediklerim hikaye ;);)

Ama araba konusunda da kişinin kendini biraz zorlaması lazım. Tabi gücü nispetinde. Sonuçta sürekli değiştirmek zor. Bence yakıt önemli ama sağlamlık başta gelir, yakıtın bir şekilde çaresi bulunur ama allah korusun bir kaza olsa keşke demenin faydası yok. Full+full olup renault,fiat olacağına azıcık zorla baz olarak vw,toyota gibi biraz daha sağlamından tercih edilsin bence.

Üst Alt