Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından 2007 model Audi A4 getirtmek istiyorum..?

Prens Esat

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaslar biliyorsunuz yeni yasa çikti en az 3yaşinda olmak zorunda ithal edilen araçlar. zaten en mantıklısı bu. 10 yil boyunca kullanacaz..
eskiden 1992 modeller satiliyordu 10 yil nasil kullanacak engelli kişi neyse ben bir araç almak istiyorum ama prosüdür ile hiç üğraşmak istemiyorum...
araci getirmek isteyen arkadaslar buraya yazabilir mi ne kadar komisyon istedigini ve gümrükte filan ne kadar üçret gerekir ayrintilari ile buraya yazabilir mi
hem diğer arkadaşlara emsal olur.... bu arada getirmek istedigim aracin linkini veriyorum illah aynisi olaçak diye bir kaide yok sadece modeli Audi A4 model 2007 Avant 1.9TDI olmasini istiyorum o kadar

Pkw-Inserat: Detailansicht

valla çok süper araba cevat akarsunun arabasından sanki aynısımı ne bende honca cr-v düşünüyordum bu fiyatı görünce fikrim biraz değişti sanki çok süper bi araba ama bu araba nasıl gelecek 1600 cc değil ama

diğer başlikta okumustum 1,9 getiliebilir diye tartişma vardi?

----------

1,9 olmyurosa ne yapalim bizde 1,6 buluruz hatta buldum ama ben loevstin dedigi gibi cevat ajarsunun aracina benziyor karizmasi süper yani
neyse 1,6 buldum bu nasil karizmasi
Pkw-Inserat: Detailansicht
ama 1,9 ile nerdeyse ayni fiyat ya 1,6

dostun sen kullanırsın bunu ama biz kullanamayız omurilik felcli bunu kullanamaz otomatik vites değil bide bagaj meselesi var.tekerlekli sandalye sıgmaz büyük ihtimal jeep tarzı yada station vagon tarzı araçlar daha iyi olur.cevatın arabası değil bu sefer mematinin arabası bu.

slm
bildiğim kadarıyla 2000 modelden sonrasının 1.6 otomatik viteslisi yok A4lerin

1.6 yukarısı oluyormu olmuyormu arkdaşlar ben orda takıldım kaldım.

sadece %90 üstü özürlüler 1600cc den daha büyük motorlu araclar getirebilirler

%90 ve yukarısı özür derecesi olan engellilerin kendisi yada ailesi 2500 cc ye kadar ancak minibüs tipi araç getirebilir yani binek otomobil getiremez yani audi getiremez.

sadece %90 üstü özürlüler 1600cc den daha büyük motorlu araclar getirebilirler

onlarda kendi kullanamayan (elleri vs arac kullanmasına uygun olmayan) birinci derece yakınının kullanabildiği minibus tarzı araclar için gecerli değilmi?

yurt dısından arac getirebilecek birileri ile temasa gecebildinizmi

presn mikeck mouse cok biliyorsa yap evvallah bak
neyi biliyorsam?
ben açikca belirtmişim bu araci bana getirebilecek araci varmi diye sormusum ve ne kadara getirir araci ne kadar komisyon ister diye yazmısım sende yaz sana bu araci getirmek şu kadara mal olur ona göre bu sitedeki herkes kafasinda fiyat oluşur...yok yazmam buraya herkese adamina göre fiyat çekerim diyorsan bişi diyemem tanel

Audi A3 1600 cc bu arabayı al 7 sülalen binsin tank gibi araba:)

prens mikeyc mouseh sen ortalik karisiyorsun bey efendi fiat versen araba ya alamasin gel araba hazir burda paran hazirla unutma bil

Ya karışmayım şu firmaların yazdıklarına diyorum ama...
Tanel,adamın başlığına balıklama atlayan sensin sonra ortalık karıştırıyorsun diyen yine sen.
Anlamadım ben bu işi :)

Üst Alt