öncelikle uzun bir aradan sonra karşınızdayım bütün arkadaşları selamlıyorum.Ben 2006 yılında yurt dışından engelli aracı aldım ve 5 yılım doldu yurt içinden alan kişiler 5 yıl sonra satabiliyorken biz neden satamıyoruz diye düşündüm ve görevim itibari ile bu bir sıkıntıdır diye gerekli görüşmeleri yaptım ve yapıyorum.Bu hususta Cumhurbaşkanlığı ve Gümrük Bakanı Syn.Hayati Yazıcı ve Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Syn. Fatma Şahin.Maliye Bakanlığı.Gümrük Bedelsiz İhracat Müdürlüğü Müdürü ve 10 tane Milletvekili ile görüştüm.En son olarak TBMM anayasa komisyonu başkanlığı ile görüştüm.Bana dedikleri düzenleme yapılabilir Cumhurbaşkanlığı görüşmem sonucunda öneri yazısı gönderildi gümrük bakanlığına ve en son görüşmemde TBMM anayasa komisyonu bize posta ile yada faksla bize yazı gönderin Anayasa Komisyonu ve Meclis Başkanına iletelim gerekli düzenleme yapılsın dedi.Arkadaşlar bu numaraya buraya yazıyorum tüm engelliler olarak durumu anlatan bir dilekçeyi buraya faks atalım ve e-devletten cumhurbaşkanına yazın ekranından durumu iletelimki bu yanlışlık düzeltilsin.
Tbmm Anayasa Komisyon Başkanlığı Faks no:03124206792
Tbmm Anayasa Komisyon Başkanlığı Faks no:03124206792