Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araba getirteceğim. Bazı sorularım var..?

sasa_ilic

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben almanyadan arab getirtcem bmw 520d 2000 cc orda 15 000cc bura ya getrirken ne gibi masraf olur bıde 10 yılmı 5 yılmı satama devretmeem gibi bise varmı şimdiden sagolun arkadaslar...

benim bildiğim 1600 cc den yukarı aracları getirtemiyosunuz..uygun aracı getirdiğiniz zaman ise 5 yıl sonunda vergilerini ödeyerek satışını yapabilirsiniz.10 yıl sonunda ise vergi ödemeden aracı satabilirsiniz.

arkadaslar bu sorularıma yanıt bulmadım ?

1 arkdaslar 99 bmw 520d getircem 1 ay ıcınde raporlar tamam belgeler yanı ama 1600 cc sınırı varmıs?

2 kardeslerımızden bırı 5 yasından buuk arabalarda ördenıgın benım araba 10 yasında ve 2000cc getirebiliyomusz bu dogrumu ?

3 bu arabayı aldıktan sonra 5 yıl vergileri odersem satabılıyorum odemezsem 10 yıl mı?

şimdiden teşekürler...

1- Otomobilde 1600 cc'yi aşan motora sahip araç GETİREMZSİN.
2- Aracın yaşı konusunda hiç bir sınırlama bulunmuyor. Sıfır da, 1 yaşında da , 20 yaşında da araç getirebilirsin.
3- Aracı 5 yıldan önce vergisini ödemeden satamazsın.

Yurt dışından araç getirmekle ilgili tüm detaylar: Engellilerin yurt dışından araç ithali için yapacakları tüm işlemler burada

Not: Cevaplar çok netken gereksiz yere aynı soruları lütfen sormayalım ve konuyla ilgilisiz mesajlar yazıp konuyu sulandırmayalım :)

Üst Alt