emek
birgün Allahından bulacaksın ama bakalım nezaman bulacaksın?
sen ne biçim insansın? Allahtan korkun yokmu senin? iftira atmaktan, insanı zan altında bırakmaktan, tehdit etmekten? engellilere hakaret etmekten? yahu insanda birazcıkta olsa ahlak olur be? bumudur senin ahlakın? sen bu kafayla nasıl ticaret yapıyorsun hayret doğrusu? senden ireniyorum.
hani beni tehdit ederek oyacam demiştin. bende sana gel demiştim. sözünün eriysen istanbula gelip kozunu paylaşırsın. bakalım oyabilecekmisin. kaç ay oldu hala yolunu gözlüyorum.
1- araç ilanımı verdim bırakmadık karalamalarda bulundun.
2- senin bu karalamaların yüzünden ilanımı bu siteden sildim. ve başka site üzerinden ilan verdim.
3- aracımı sattım yinede yalanlarınla iftira atmaya devam ediyorsun.
ama ben, seni Allaha havale ettim. Allahından bul diyorum başka da bir şey demiyorum.
ama emin ol, benim yerimde başka biri olsaydı seni çoktan oyardı.
gelelim son yazdıklarına
elinde kesin kanıtlayıcı delilin varsa ıspatla? olur olmadık yalanlarınla iftira atma. iftira atmak en büyük günahlardandır. bilmiş ol.
tabi kanıtın olmayınca yemin etmekten kaşınıp kıvırıyorsun. kıvırarak demişsinki (diyelimki) ama bir önceki yazında demişsinki (sevır kazıgı ters yanmasın olayı.bılfıgı seyı aracının kaza durumunu bıldgı halde susan.ve aracını gresıune kazaısz dıye satan) burda ise bile bile iftira atıyorsun.
eee tabi sende biliyorsunki yazdıkların yalan olduğu için çocuklarının üzerine yemin etmeyerek (diyelimki) lafıyla paçanı kurtarmaya çalışıyorsun. yuhhh yani. yahu insan, zerre kadar olsa da sözünün arkasında olur be.
gelelim son yazdıklarınızın alt satırlarına.
ben bu durumu aşağıdaki linkte de açık açık yazmışım. ama sen, sırf laf olsun, torba dolsun misali sürekli aynı şeyleri yazıyorsun.
http://www.engelliler.biz/forum/ali...edigi-arac-darbeli-ve-boyali-cikti-gorus.html
yukardaki linkte de belirttiğim gibi. ben aracı bayrak otodan darbesiz ve boyasız diye aldım. ben aracın boyalı olduğunu nerden bilebilirdimki. aracı aldığım şekliyle ilan verdim. mehmet beye aracımı satışa 1 hafta kala aracı temizlettirdim. temizlettirdiğim kişi aracın boyalı olduğunu fark etti ve durumu bana söylediğinde, hayatımda ilk defa böyle kötü şokla karşılaştım.
ve durumu bayrak otoya ve mehmet beye izah ettim. ben mehmet beye dedimki ilan verirken aracın böyle olduğunu bilmiyordum. ve şimdi aracın darbeli ve boyalı olduğunu öğrendim aracın durumu bu ister al ister alma dedim. mehmet beyde önemli değil dedi alacam dedi. ve bu şekilde satışını yaptım.
emek efendi
ben kimsenin ahını almak istemem. ama sen, olur olmaz birşeyin aslını araştırmadan, sormadan değerlendirmeden direk karalama, iftira atma yollarına baş vuruyorsun.
arkadaşlar kur'anı kerim'den bir ayetle yazdıklarıma son veriyorum.
"Ey iman edenler! Size bir fasık haber getirdiğinde" diyor kerim kitabımız Kur'an
"durup gerçeği araştırın". Bunu yapmazsak başımıza geleceği de söylüyor:
"Yoksa istemeden insanların hukukuna tecavüz eder ve sonra yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız." (hucurat süresi 6)