Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araç ithal ettiğimde Türkiye'de ne kadar masrafım olur?

seyithan

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben belki cok arastırıyorum ama yurt dısından arac ithal edince turkiyede de kac tl masrafım olur tam olarak gumruk plaka tse aparat falan?

bunu sormamın sebebi yurt dısı pek makul gorunmuyo.r neden derseniz yurt dısından gelecek otonun ne garantisi var ne de dizel bu na karsın turkiyede sıfır kilometre 3 ile 5 yıl garanti ve dizel secenegi var. tabi benim almanyada baktıgım aracların fiyatları 6500 ile 7500 euro arasında fiyatı degişiyor. buna aparat yol masrafı gumruk ankaraya git gel derken tahminimce burdada 1500 euro masraf olursa arac 9000 euro yu bulur. turkiyede sıfır kilometre hyundai getz accent era renault clio opel corsa pegeout 207 fort fiesta 1700 tl 24000 tl arasında degişiyor.
siz olsanız ne yaparsınız daha once arac almıs arkadasların fikirlerini bekliyorum ne olur yardım edin.

Ben olsam hiç tereddüt etmeden yurt içinden sıfır km araç alırım.

500/600 ytl geçen senegetirtt busenede fazla bişey oynamamıştır herhalde.ayrıca 9000 euro ya getirecegin örnek 2000 model passattın yanında senin burdan alabilecegin diger arabalar hiç kalır ayrıca almanya arabaları temiz oluyo adamlar bakımlı biniyorlar yollarıbizim yollarımız gibide deyil :)

----------

unutmuşum yurt dışından araç aparatlı gelmek zorunda ayrıca burda masraf etmiyorsun burdan aldıgın araca aparatı kendin taktırmak zorundasın buda ekstra maliyet

sevgili oturanboğa ben şuan itibarı ile yurt icinden almaya karar verdim.ve 20 bin ile cok zorlasam 23 24 bin lira ya kadar bir arac bakıyorum bana yardımcı olursan cok sevinirim.daha dorusu sitede bulunan bütün arkadaslara sesleniyorum. bu fiyatlar civarında bana tavsiyelerinizi bekliyorum.

polo
corsa
lancer(şiddetle tavsiye ederim)
mazda3
fiesta

bunlar 23000-26000 tl arasında değişen arabalar(ötv düşünce)

Türkiye kesinlikle cazip
En azından 5 yıl sonra masrafsız satabiliyorsun.

Üst Alt