Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından emekli oldum. Türkiye'den de raporumla emekli olabilir miyim?

Julyus45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1998 turkiyede 60 gun calistim 2006 dan itibaren almanyada calisiyorum beyin kanamasi gecirdim alman saglik kurulu %80 verdi calisamaz raporum var 2020 de kontrolum var yurtdisi borclanip turkiyede emekli olabilirmiyim

Gecmis olsun,Türkiyeden yurtdis borclanma yaparak emekli olabilirsiniz tabiki yasiniz dolmasi ve gereken günleri borclanarak emekli olabilirsiniz ben kendim almanyadan ve Türkiyeden emekliliyim basindan okumus oldugum kadari ile suan mecliste yeni kanun gecmek üzere günlük borclanma bedelini artirmak istiyorlarmis sizin yasiniz kac ve bayan veya erkek birde Türkiyede ne zaman ise basladiniz bunlari yazarsaniz size yardimci olabilirim ben sizin yerinizde olsam biran önce borclanma yaparim cünkü günlük ödenecek para suan 27,28 tl yeni yasa cikarsa 38 tl olacakmis birde 1.1.2020 de asgari ücrette zam yapacaklar o zaman günlük 50 tl olabilir.Size yardimci olmak isterim burdan emeklilik aldiginiz süre Türkiyeden emeklilik alabilirsiniz.

Üst Alt